reklama
cristalrose
Fanka BB :)
Ja tam widzę, że to bramkarz będzie
ewwe
Ja tam widzę, że to bramkarz będzie
na moje oko też Śmieszny brzdąc nie ma co, miny robi rozbrajające
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
CandyC bardzo się cieszę że wróciłas na forum ze zdjęciami malutkiej - jest kochana i prześliczna! A mamusia ma być z czego dumna
Olcia jak ty zrobiłas takie boskie zdjęcia Oliwki jak się przeciąga?? po prostu REWELACJA! Zacałowałabym takie maleństwo
Ewwe a patrząc na Boryska to może raper będzie?? Na drugim zdjęciu nieźle rączkami wymiata )
Olcia jak ty zrobiłas takie boskie zdjęcia Oliwki jak się przeciąga?? po prostu REWELACJA! Zacałowałabym takie maleństwo
Ewwe a patrząc na Boryska to może raper będzie?? Na drugim zdjęciu nieźle rączkami wymiata )
cristalrose
ewwe - twój łysolek jest przeuroczy:-) I już ma takie mądre spojrzenie...ehh, rosną te nasze dzieciaczki jak na drożdżach (mój to nawet dosłownie, bo mu od trzech dni drożdże podaję)
ewa no to juz wiemy ze za kilkanascie lat wkoncu nasza reprezentacja zacznie grac 1 zdjecie mowi "poczekajcie ja wam pokarze jak sie gra" heheh
he he Ewa, to 1 zdjęcie jest fenomenalne dokładnie tak samo odczytałam je jak Gwiazdeczka
Ja na tym zdjęciu widzę: "Ty, ty i ty - schodzicie z boiska!"
Olcia cudna ta Twoja Księzniczka.
Ewa Twój Franel jest niesamowity z tymi minami hi hi hi. Mój to nawet jak ma super mine to poważnieje na widok aparatu, cwiczy bo modelem pewnie będzie he he he,
Candy ślicznosci maleńkie.
ewwe cud miód z Boryska.
I teraz ja prosze większe fotki bo pomimo odzyskania okularów nie dowidze
Ewa Twój Franel jest niesamowity z tymi minami hi hi hi. Mój to nawet jak ma super mine to poważnieje na widok aparatu, cwiczy bo modelem pewnie będzie he he he,
Candy ślicznosci maleńkie.
ewwe cud miód z Boryska.
I teraz ja prosze większe fotki bo pomimo odzyskania okularów nie dowidze
reklama
Podziel się: