reklama
dziękujemy kochane
ewa przewijak hmmm musiałabym zmierzyć, ale jak kupowaliśmy to były dwa rozmiary i my kupiliśmy ten większy (o jakieś 10-15 cm), a z tyłu jest ścianą i mogę wszystko spokojnie położyć i nic nie spadnie. Poza tym Oliwka jest raczej niewielka (nosi 56 i 62)
ewwe mówisz, że jest do oleńki podobna??? jak fajnie!
ewa przewijak hmmm musiałabym zmierzyć, ale jak kupowaliśmy to były dwa rozmiary i my kupiliśmy ten większy (o jakieś 10-15 cm), a z tyłu jest ścianą i mogę wszystko spokojnie położyć i nic nie spadnie. Poza tym Oliwka jest raczej niewielka (nosi 56 i 62)
ewwe mówisz, że jest do oleńki podobna??? jak fajnie!
cristalrose
Fanka BB :)
JAkie śliczne księżniczki!!!
CandyC - słodziutka ta twoja kruszynka:-) A uroda po mamusi...;-)
Olcia - no cóż mogę powiedzieć - twoja córcia jest prześliczna, no i te oczęta... Cyprian coraz bardziej zakochany;-) Aż się serce kraje na myśl, że taka słodziutka istotka choruje:-( Buziaczki dla niej
CandyC - słodziutka ta twoja kruszynka:-) A uroda po mamusi...;-)
Olcia - no cóż mogę powiedzieć - twoja córcia jest prześliczna, no i te oczęta... Cyprian coraz bardziej zakochany;-) Aż się serce kraje na myśl, że taka słodziutka istotka choruje:-( Buziaczki dla niej
U
użytkowniczka r
Gość
Olcia śliczna masz córunię,a oczka to ma boskie Przekochana niunia :*
89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
ewa no to juz wiemy ze za kilkanascie lat wkoncu nasza reprezentacja zacznie grac 1 zdjecie mowi "poczekajcie ja wam pokarze jak sie gra" heheh
reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Zgadzam się z Gwiazdeczką,rośnie mały piłkarz.Super chłopaczek,ciumaski
Podziel się: