reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

uwielbiam ogladac zdjecia maluszków patrzac na niektore wydaje mi sie ze mój Wojtus to juz taki duzy jest :-)
Antylopka sexi mamusia z Ciebie wogole nie powiedziałabym ze masz 2 dzieci
Bodzinka Ci Twoi chłopcy sa tak do siebie podobni odrazu widac ze bracia
dziewczyny podziwiam Was ze dajecie sobie rade z dwójka ja wysiadam przy jednym :-D
Cwietka ta czapeczka rewelacyjna i chyba lubi spacerki a no i po jedzeniu widac zmeczenie :tak:

reklama
PC290607.jpgA oto Jasko przed kapiela i po:-)

PC300611.jpg

Cwietka ale z Iduni słodziaczek.
Ha-nn-aH cudna Basiulka i naprawde pucek
Asia ja już mówiłam, że się zakochałam...
Dzięki dzieweczki. Fifi teraz już zaczyna sie zmieniac ale po porodzie to był jak klonik brata.

Asia, kładziecie młodego na poduszce?
Ale ma włosy! Pozazdrościć :) I widać, że mu się kąpanie podoba ;) Franek jest zazwyczaj głodny w czasie kąpieli i musimy go smokiem zatykać, bo strasznie wierzga ;)

Bodzinka ja tez:-D
Ewa to jest taki specjalny podglowek, ktory zapobiega splaszczaniu sie glowki.Tutaj to jest bardzo powszechne i dzieci pozniej chodza w specjalnych kaskach wiec wole zapobiegac niz leczyc;-)A w kapieli to Jas zaczyna krzyczec jak leje mu wode na glowke to wtedy nawet smok nie pomoze:tak:Ale pozniej jak sie dorwie do cyca to sie boje ze go urwie, taki glodny:-D

Ewa to jest taki specjalny podglowek, ktory zapobiega splaszczaniu sie glowki.Tutaj to jest bardzo powszechne i dzieci pozniej chodza w specjalnych kaskach wiec wole zapobiegac niz leczyc;-)

O proszę, fajna sprawa :) Ja kładę małego na różne strony - raz plecy, parę razy dziennie brzuch na kilka minut (ale nigdy kiedy śpi), na bokach, do chusty. I główkę ma póki co kształtną :) No i włosy mu się jeszcze nie wycierają, tylko rosną jak głupie :)

Asia no Ty to wiadomo.
Ewa a mój uwielbia spać na brzuchu...Lolo tez tak miał...Najspokojniejsza jestem jak śpi na moim ale nie zawsze się udaje osiągnąc kompromis więc wisze nad łóżeczkiem prawie. Szalone mam dzieci...

reklama
Ja nawet nie wiem, czy Franek lubi spać na brzuchu, bo mu na to nie pozwalam ;) Boję się za bardzo. A jak zaśnie to mam mnóstwo zawsze do zrobienia i nie dam rady na niego patrzeć cały czas... Choć czasem bym chciała, bo strasznie jest pocieszny :) Ale faktem jest, że jak go noszę na rękach twarzą do ziemi to mu się podoba :)

Do góry