reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Asia zakochałam się w Jasiu. Jejku wydałabym za niego córe.
Gufi słodka Alicja.
a to zachustowani
fotki360.jpg

fotki363.jpg

Szczęsliwy z bratem i pucki
fotki255.jpg

fotki257.jpg

Ostatnia edycja:
Asiu po prostu się rozpływam :D jaki on jest rozkoszny! Malutki, szczęśliwy aniołeczek :)

Gufi Alicja śliczna dziewczynka, brunetka po mamusi :)

Bodzinka ty nam piszesz, że masz wielki brzuch itp. a ja ci powiem że wyglądasz rewelacyjnie! Mogę ci tylko pozazdrościc :) Fajnie wyglądacie zwłaszcza z Filipem w chuście :) A mały widzę, że podobny do starszego brata

Ale fajnie w chuście! :) Chyba też muszę wreszcie wypróbować. Nie mogę tylko znaleźć fajnej instrukcji wiązania "kołyska". Ale to kangurkowe też jest fajne :)

Bodzinka - twoj Fifi to niezly pucek rzeczywiscie!!! wyglada na duzo starszego niz jest :)
dokładnie, widać, że cycusiowy mleczko mu służy:) i rzeczywiście super wyglądasz! ile już zrzuciłaś?? a, Ty się nie ważysz chyba, tak?? ważne, że uśmiech na buzi i dobra figurka:)
gufi - jak śpiąca księżniczka z tym smokiem:D

nasze fotki:
Marcin z Wiki na spacerze w I dzien świąt
my w trójkę,
mój mały pucek - Rycerz Adaśko po walce z cycusiem:),
Ja z dziećmi w II dzień świąt

Załączniki

• Boże Narodzenie 032.jpg
    Boże Narodzenie 032.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 110
  • Boże Narodzenie 107.jpg
    Boże Narodzenie 107.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 86
  • Boże Narodzenie 049.jpg
    Boże Narodzenie 049.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 91
  • Boże Narodzenie 121.jpg
    Boże Narodzenie 121.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 103
Ostatnia edycja:
Super maluszki.
Bodzinka - Twój maluszek wygląda jakby miał już "dorosłe" włoski przycięte na krótko maszynką. Ale od razu widać, że Lolo i Fifi to bracia, nosy - takie same.
Asia - też najbardziej lubię robić mojej Idylli zdjęcia jak jest najedzona - wygląda wtedy jak mały bąk.
Antylopka - jaka z Ciebie seksi-mama ;-)
Gwiazdeczka - fajnego masz dzidziusia i ma już takie "trzeźwe" spojrzenie. Mój Idulek jeszcze tak niezbyt przytomnie patrzy i oczka jej tak błądzą.

Antylopka wow jaka laska!!! A Rycerz zadowolony i zmęczony po walce. Cudeńko. Ja sie nie warze b o nie mam gdzie. A powaznie do wymarzonej wagi mi zostało ok.25 kg spaść...Tzn. do 70 kg. A ja w ciązy nie tyłam laseczki tylko chudłam i traciłam wode, która mi leki trzymały.Mój sie uśmiecha ale jak dopadam aparatu to powaga na buziulce h i hi hi.
Wiolcia dzięki ale uwierz mi brzuch został, taki flakowaty i wkrz mnie, ze jak zapinam spodnie to on podwójny jest i góra się wylewa. Na fotkach Fifi go maskuje.
Gufi Lol tez zawsze na starszego wygladał, dobrze, że mamusia nie wygląda na swój wiek.
Gwiazdeczka podoba mu sie lezaczek, a urodny taki, ze ja bym go z dziewczynka pomyliła.
Cwietka nosy po mamusi podobno hi hi hi.

reklama
A to moja dziecina. Dwa zdjęcia po jedzeniu i jedno przed spacerem.

Załączniki

• SAM_4941.jpg
    SAM_4941.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 103
  • SAM_4936.jpg
    SAM_4936.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 84
  • SAM_4935.jpg
    SAM_4935.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 86
Do góry