reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Asiu po prostu się rozpływam jaki on jest rozkoszny! Malutki, szczęśliwy aniołeczek
Gufi Alicja śliczna dziewczynka, brunetka po mamusi
Bodzinka ty nam piszesz, że masz wielki brzuch itp. a ja ci powiem że wyglądasz rewelacyjnie! Mogę ci tylko pozazdrościc Fajnie wyglądacie zwłaszcza z Filipem w chuście A mały widzę, że podobny do starszego brata
Gufi Alicja śliczna dziewczynka, brunetka po mamusi
Bodzinka ty nam piszesz, że masz wielki brzuch itp. a ja ci powiem że wyglądasz rewelacyjnie! Mogę ci tylko pozazdrościc Fajnie wyglądacie zwłaszcza z Filipem w chuście A mały widzę, że podobny do starszego brata
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Bodzinka - twoj Fifi to niezly pucek rzeczywiscie!!! wyglada na duzo starszego niz jest
89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
Antylopka
Potrojna mamuska
dokładnie, widać, że cycusiowy mleczko mu służy i rzeczywiście super wyglądasz! ile już zrzuciłaś?? a, Ty się nie ważysz chyba, tak?? ważne, że uśmiech na buzi i dobra figurkaBodzinka - twoj Fifi to niezly pucek rzeczywiscie!!! wyglada na duzo starszego niz jest
gufi - jak śpiąca księżniczka z tym smokiem
nasze fotki:
Marcin z Wiki na spacerze w I dzien świąt
my w trójkę,
mój mały pucek - Rycerz Adaśko po walce z cycusiem,
Ja z dziećmi w II dzień świąt
Załączniki
Ostatnia edycja:
Super maluszki.
Bodzinka - Twój maluszek wygląda jakby miał już "dorosłe" włoski przycięte na krótko maszynką. Ale od razu widać, że Lolo i Fifi to bracia, nosy - takie same.
Asia - też najbardziej lubię robić mojej Idylli zdjęcia jak jest najedzona - wygląda wtedy jak mały bąk.
Antylopka - jaka z Ciebie seksi-mama ;-)
Gwiazdeczka - fajnego masz dzidziusia i ma już takie "trzeźwe" spojrzenie. Mój Idulek jeszcze tak niezbyt przytomnie patrzy i oczka jej tak błądzą.
Bodzinka - Twój maluszek wygląda jakby miał już "dorosłe" włoski przycięte na krótko maszynką. Ale od razu widać, że Lolo i Fifi to bracia, nosy - takie same.
Asia - też najbardziej lubię robić mojej Idylli zdjęcia jak jest najedzona - wygląda wtedy jak mały bąk.
Antylopka - jaka z Ciebie seksi-mama ;-)
Gwiazdeczka - fajnego masz dzidziusia i ma już takie "trzeźwe" spojrzenie. Mój Idulek jeszcze tak niezbyt przytomnie patrzy i oczka jej tak błądzą.
Antylopka wow jaka laska!!! A Rycerz zadowolony i zmęczony po walce. Cudeńko. Ja sie nie warze b o nie mam gdzie. A powaznie do wymarzonej wagi mi zostało ok.25 kg spaść...Tzn. do 70 kg. A ja w ciązy nie tyłam laseczki tylko chudłam i traciłam wode, która mi leki trzymały.Mój sie uśmiecha ale jak dopadam aparatu to powaga na buziulce h i hi hi.
Wiolcia dzięki ale uwierz mi brzuch został, taki flakowaty i wkrz mnie, ze jak zapinam spodnie to on podwójny jest i góra się wylewa. Na fotkach Fifi go maskuje.
Gufi Lol tez zawsze na starszego wygladał, dobrze, że mamusia nie wygląda na swój wiek.
Gwiazdeczka podoba mu sie lezaczek, a urodny taki, ze ja bym go z dziewczynka pomyliła.
Cwietka nosy po mamusi podobno hi hi hi.
Wiolcia dzięki ale uwierz mi brzuch został, taki flakowaty i wkrz mnie, ze jak zapinam spodnie to on podwójny jest i góra się wylewa. Na fotkach Fifi go maskuje.
Gufi Lol tez zawsze na starszego wygladał, dobrze, że mamusia nie wygląda na swój wiek.
Gwiazdeczka podoba mu sie lezaczek, a urodny taki, ze ja bym go z dziewczynka pomyliła.
Cwietka nosy po mamusi podobno hi hi hi.
reklama
Podziel się: