buhahahahahaha!!! nie ma to jak dobra przyjaźń z czworonogim, nawet w kwestii mody wyręczyNajlepsza czapa w domu!
reklama
anula_mm
czekając na...
hej dziewczyny,
byłam tu u was kiedyś na grudniówkach, niestety nie dane mi było wówczas donosić ciąży,
dziś jestem mamą małego Marcelka
Mamolka dziękuję
przedstawiam wam mój skarb największy
Zobacz załącznik 444609
byłam tu u was kiedyś na grudniówkach, niestety nie dane mi było wówczas donosić ciąży,
dziś jestem mamą małego Marcelka
Mamolka dziękuję
przedstawiam wam mój skarb największy
Zobacz załącznik 444609
89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
anula serdecznie gratuluje jest sliczny, zdrówka zycze :-)
krolcia
Anula śliczna kruszyna!
Gratuluje!
Gratuluje!
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
anula
gratulacje!!!:-)
gratulacje!!!:-)
Salomii
Anula gratulacje! piekny maluszek, piekne imie, piekne zdjecie ) bardzo sie ciesze ze zostalas mamusia
hehe Krolcia ladnemu we wszystkim ladnie jak mawiala moja babcia i jak widac - sprawdza sie mam nadzieje ze pusta byla (no nie widac by cos sie malemu sypnelo) alez on blondas
Ag -ahh aahhh aaaahhh jestem zachwycona uroda Twego synka Arlenka zapewne chetnie by glaskala jego loki bo ostatnio non stop gladzila swego starszego lokowanego kolege czego on w koncu nie mogl zniesc.. :/
hehe Krolcia ladnemu we wszystkim ladnie jak mawiala moja babcia i jak widac - sprawdza sie mam nadzieje ze pusta byla (no nie widac by cos sie malemu sypnelo) alez on blondas
Ag -ahh aahhh aaaahhh jestem zachwycona uroda Twego synka Arlenka zapewne chetnie by glaskala jego loki bo ostatnio non stop gladzila swego starszego lokowanego kolege czego on w koncu nie mogl zniesc.. :/
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: