reklama
Hehe, to, że Ida siedzi na nocniku, to za dużo powiedziane. Ona USIADŁA na momencik. Póki co nie bawimy się w sadzanie Iduziaka na pół godziny i czekanie aż coś zrobi. Jak kupa się zbliża (a sygnalizuje to wymowne stękniecie), to biegiem ściagamy gacie i sadzamy. I tak trzeba Idulka zabawiać, żeby nie wstała i nie rozniosła swojego kupska po całym mieszkaniu ;-) Ale stwierdziłam, że trzeba dzieciaka oswajać z nocnikiem, żeby się potem nie bała na nim siadać.
Krolcia - specjalnie dla Ciebie wybieram co bardziej łobuzerskie zdjęcia ;-)
Olcia - włoski to Idullah ma raczej po mnie. Nie sądzę, że obcinanie maszynką mogło dac taki efekt. A ja mam kłaczyska sztywne i proste, jak druty. A swoją drogą, zastanawiam się nas powtórnym użyciem maszynki bo się Gwiazda lubi za włosyy szarpać, jak zajada mleko.
Krolcia - specjalnie dla Ciebie wybieram co bardziej łobuzerskie zdjęcia ;-)
Olcia - włoski to Idullah ma raczej po mnie. Nie sądzę, że obcinanie maszynką mogło dac taki efekt. A ja mam kłaczyska sztywne i proste, jak druty. A swoją drogą, zastanawiam się nas powtórnym użyciem maszynki bo się Gwiazda lubi za włosyy szarpać, jak zajada mleko.
krolcia
Fanka BB :)
krolcia
Moje chłopaki raczej spokojne. A ona jest przeurocza, jestem nią na prawdę oczarowana:-)
Ha-NN-aH
BB fan
Hannah jak to nie nosi różu! przecie ona cała różowa
To tylko taki wyjątek hehe..
Ewa
właśnie to jest teraz najlepsze jak one się razem bawią. Zapraszamy więc do Nas!!
Ha-nn-ah - cały dzień się zastanawiam, do kogo Basia jest podobna (bo do chłopczyka na pewno nie) i w końcu mam! Była kiedyś taka bajka o Pyzie. Google Images Jakby Basię w odpowiedni ludowy strój ubrać, to Pyza jak ta lala
Ha-NN-aH
BB fan
O rzesz, trzeba więc w strój ludowy sie zaopatrzyć.Ha-nn-ah - cały dzień się zastanawiam, do kogo Basia jest podobna (bo do chłopczyka na pewno nie) i w końcu mam! Była kiedyś taka bajka o Pyzie. Google Images Jakby Basię w odpowiedni ludowy strój ubrać, to Pyza jak ta lala
reklama
sunnflower
Podziel się: