reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria grudniowych maluszków

Franek prezentuje nowe spodnie z szelkami ;) Podwinięte, bo było ciepło :) Sceneria - krakowski Kazimierz. Niech żyje zakaz palenia, dzięki któremu można z dzieckiem pójść do każdej knajpy!

reklama
No prosze jaki elegancik :-)
Filip juz siedzi :-)
dsc00439cq.jpg

By bodzinka at 2011-09-06
O to dlaczego dziecko musi być przypiete ;-)
dsc00537pt.jpg

Najfajniejszy urwis w okolicy
dsc00508t.jpg

Moje dwa z trzech ;-)
dsc00504p.jpg

Filip prezentuje rampersa od chrzestnej ;-)
dsc00526z.jpg

I po śniadaniu moge brata do przedszkola odprowadzić :-)
dsc00493de.jpg

Ewa super porciaszki :) Franio to sama słodycz, do zjedzenia :)
Bodzinka Filip pięknie siedzi i do twarzy mu w pasiaczkach i też do schrupania jest mniam :) Ma takie wesołe oczka... chyba cały czas się śmieje :)

Smile
Antek nadaje się do katalogu dziecięcego!!!!
Ewa
uwielbiam patrzeć na Franolka :-) On jest taki do zacałowania.
A dziewuchy grudniowe....fiu fiu... same modeleczki. Moją Baśkę czasami można pomylić z chłopakiem. Nie nosi różu, nie nosi sukienek.

A tu wariacje ogrodowe
Ty kręcisz, ja trzymam:-)
dsc02249gj.jpg

dsc02257v.jpg

dsc02260p.jpg

dsc02264s.jpg

cwietka świetna jest!!! I włoski ma śmieszne - takie sztywne (pewnie po tym obciachaniu na łyso). I pięknie siedzi na tym nocniku. Mój żywioł to by 10 sekund nie wysiedział w miejscu.

reklama
HaNNaH, ale Wam zazdroszczę tego ogrodu :) No i tego, że Dziewczyny się razem bawią :D Myślę, że Franek by się z chęcią przyłączył ;)

Cwietka, u nas też ostatnio szał na kuchenkę :) Franek uważa, że to, że odciągam go od niej konsekwentnie to super zabawa ;/ Bo kable są jego miłością od dawna. Ma nawet jeden ulubiony (przedłużacz USB), z którym śpi ;)
A Tobie z kolei tego nocnika zazdroszczę. Pucek jakoś swojego nie zaakceptował. Stwierdził, że co on będzie tak w miejscu siedział - nudy. I ucieka z niego po 2 sekundach...:/

Do góry