reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Ja zawsze lubiłam takie czarne włosy... Mąż ma ciemne, ja ciemne, a Hubek blondas ;/ Chyba po listonoszu ;) Franek to chyba aktorem zostanie. Te jego miny są boskie. A Antoś to na swoją urodę będzie łapał wszystkie laski, już widzę te setki złamanych dziewczęcych serc....Ah żal mi ich ;)
A swoja drogą to wtedy moje dziecko jest dziwne, bo nie zjada chusteczek. Jak je widzi to ucieka, bo nie lubi myć buzi i rąk.

Franek wymiata- zgadzam się:)
Lena też uwielbia chusteczki, chociaż wczoraj porwała mi bepanthen jak ją przebierałam i wcinała aż jej się uszy trzęsły.....Widocznie chusteczki już jej tak nie smakują;)

wstawiam kilka aktualnych fotek Oli, a na zamknietym wrzucę jakieś z wypadu do zakopca

Załączniki

• DSC00870.jpg
    DSC00870.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC00851.jpg
    DSC00851.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC00867.jpg
    DSC00867.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC00868.jpg
    DSC00868.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC00815.jpg
    DSC00815.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 57
Olcia - jaka ona słodka. Prawdziwa dziewczyneczka. I rzęsy przecudowne. Ehh... ja mojej rozrabiary już od dawna w sukienki nie ubieram, bo się w nie zaplątuje podczas rozrabiania :baffled:

reklama
Oliwka super - w ogóle cudne dzieciaki mamy - naprawdę nam się udały.
A tu mój bąbel - oczywiście głupia matka wepchnęła dziecku opaskę na głowę żeby ładnie na zdjęciach wyglądała ;)
2.jpg

Do góry