reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Ale nie pływa :-) A poza tym on od Basieńki starszy jest o miesiąc prawie :-) chciałam na basen z nimi a tu dyszcz lyje sikawica :-(
Smile ja sie boje, ze on ta stope kiedys zgubi...Albo obie wystawia przez barierke..

Ostatnia edycja:
Bodzia hehe bomba:-D,... no nie ma to-tamto, Fifi wmiata po prostu:-)

Hannah suuuuper, sama bym wskoczyła:) a pupcia goła jest the best!:-D

Bodzinka
basen super sprawa. Dziecko sie oswaja z wodą i nie ma lęku przed nią. Hania jakby w wodzie "wychowana". Nie straszne jej skoki do wody (oczywiście z asekuracją). Nawet juz próbuje nurkować. I Basię tez chce tak przyzwyczaić.
PS.
u nas tez zawsze "zimne stopy", prze zbarierkę przełożone.

Bodzinka.. mój to gubi skarpetki. Wczoraj w tesco pani za nami biegła, bo małemu spadła. Tak się kopie, ze wiecznie ze spacerku wracamy z jedną skarpetką.

Wściekłam się, bo zostawiłam aparat u rodziców :/ ... ale mąż dzisiaj do Krakowa jedzie, wiec zajedzie i zabierze :)

Bodzinka.. mój to gubi skarpetki. Wczoraj w tesco pani za nami biegła, bo małemu spadła

Smile
no dlaczego jeszcze się nie spotkałysmy w tym TESCO. Ja tez tam robie zakupy w niedziele lub soboty, tyle że w Magnolii (kiedyś na Długą jeździliśmy). Muszę kiedyś przyuważyć Ciebie (poznam po jednej skarpetce Antka). A ty poznasz mnie i Basię po jednej skarpetce, bo ona tak samo je gubi. Najczęsciej w TESCO hehe.

Ha-NN-aH... Ja akurat wczoraj zakupy robiłam w opolskim Tesco... Ale z tych wrocławskich to najbliżej mi do... Magnolii. Z resztą jak ja na zakupy jadę z małym to tylko do Magnolii :)... chociaż teraz mi Kosmonautów zamknęli, więc za pewne korki to z małym nie za bardzo mam ochotę wyjeżdżać na miasto.

reklama
Kilka zdjęć z ostatnich dni:

Mały w pontonie nad wodą w Gliwicach:
IMG_5061.jpg
Mały przed wyjazdem do dziadków:
20110716020.jpg
Antoś przyszedł zobaczyć co mama robi w łazience:
Zdjęcie1182.jpg
Pływając sobie:
IMG_5083.jpg
Takie tam uśmiechnięte przy śmietniku :p
Zdjęcie1184.jpg

Ach i jeszcze jedno mam dobre... Tatuś z synkiem na spacerze :nerd: (Myślałam, że mu coś zrobię za ten "spacer")
Zdjęcie1178.jpg

Ha-NN-aH... a mi ktoś mówił, że od soboty do zakończenia robót ma być zamknięte.. jak nie to fajnie :). My dokładnie mieszkamy teraz w Lutyni, zaraz za Leśnicą w lewo.

Do góry