reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Amu amu
dsc07168uh.jpg

By bodzinka at 2011-07-12
Uśmiech dla brata
dsc07129f.jpg

dsc07136u.jpg

Fifi jest przeslodzki!!! te pyzy tylko do calowania sie nadaja :)

Smile - ale przystojniaka z Antka. przez te oczy wielkie przypomina mi moja kruszynke

Salomi - Arlenka to wykapany tatus :) i jaka elegantka. a Ty jaka laseczka :)

Bodzinka hehe :-D:-D:-D:-D:-D ty to jak zdjęcia zapodasz to humor na cały dzień się poprawia :-D:-D
W Biedronku zakochałam się po prostu a zdjęcie Filipka powinno startować w jakimś konkursie - na 100% pierwsza nagroda by była :-D

Biedronek powala na łopatki hehe:-D
Fifi niech przystopuje, bo zaraz fikołki zacznie strzelać a moja dopiero bedzie sie kulać;pp myślę też że w duzej wierze to Lolo go tak napedza do działania:)

Basia fajniusi pulpecik:-) słoodka:)

smile no przystojniak z Twojego Synka, oczka chyba ma po tobie co?:)

Arlenka to cały tata, szoook! hehe śliczna smieszka:ppp

reklama
Do góry