reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
buzc co to za basen? woda ozonowana czy chlorowana? i nie trzeba mieć czepków? gdzieś w Bydzi to jest?
Nie w Toruniu na Hallera mini Aquapark czy coś takiego. Nie wiem jaka woda, wiem tylko, że odbywają się tam zajęcia dla nimowlaków, dlatego zdecydowaliśmy się tam iść. Jak Męża siostrzenica była niemowlakiem to też tam jeździliśmy i nic nigdy się nie działo. No właśnie nie trzeba mieć czepków ;-) Dlatego lubię tam jeździć.

wstawiam kilka aktualnych fotek Oli

Kobieta zmienną jest. ;) Ma ładne duze oczy.

Mój Półroczniak przed piwem ;-)Zobacz załącznik 360479
Tutaj mina po piwie ;-) Zobacz załącznik 360485
A tu dwa gremliny ;-) Zobacz załącznik 360491

Ślicznotek, taki poważny Pan prezes. ;)

Już dawno nie widziałam Igora. Śliczne ma oczy. ;)

YouTube - ‪Raczek :-)‬‏
Własnie moje synki sie razem bawia :-) Bezcenne!!!!

Super !!! :)

Fajnackie. ;)

Oczywiście, że się nie gniewam, bo wiem, że jest najlepszy - "po ojcu czempionie i matce medalistce" :)

Tekst miesiąca. ;)

Franuś wymiata:) super chłopak:) Ale on tak sam "doszedł" do tego siadu czy mama pomagała?:)rewelacja:)
No to i my się pokażemy w dniu skończonych 6 miesięcy;)
Zobacz załącznik 362203na razie tak sobie piffffkuję;)

Zobacz załącznik 362207opanowałam kubeczek, bo można go też fajnie gryźć

Wie co dobre, nie ma co. ;) Bardzo się Lenka zmieniła. ;) Na lepsze. A ja nigdzie wżadnym sklepie nie mogę znaleźć kubka 360 stopni.

Proces zasypiania ostatnimi czasy wygląda następująco:

Ja i mój najlepszy kumpel :D

Bo w zasadzie to ja już prawie siedzę...

Masz pociechę z niego. Oby kolejna trójka też była taka fajna. ;)

nas dawno nie bylo, wiec sie prezentujemy

Cześć ciotki z BB. Ależ wyrosła pannica. ;)

Zgadza się :) I trzeba wykorzystać ten moment i uczyć pomału wszystkiego. Bo potem przyjdzie czas, kiedy będą wolały zostać przy tym, co jest dla nich wygodniejsze. Mój młodszy Brat z takiego powodu pił kaszkę z butelki ze smoczkiem gdzieś do 3 roku życia czy nawet dłużej - chował się za drzwi, bo wiedział, że jest "za stary" na takie rzeczy i wsuwał kaszkę. Umiał jeść łyżeczką, ale wolał smoczek ;)

Przyłapany na gorącym uczynku: moje piwo. Ładnie franuś ubrany. ;)
Nie chce mnie mama karmic to szczebelek zjem i do tego wydostane się z wiezienia ;-)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Smacznego. ;)

A tu tak rodzinnie z niedzielnej wycieczki ;-) Nie chciało mi sie wycinać Męża ze zdjęć ;-)
Zobacz załącznik 363357Zobacz załącznik 363356Zobacz załącznik 363355Zobacz załącznik 363354
pencil.png

Superaśno wam. Niezła zabawa. W końcu Ciebie zobaczyliśmy, bo na avatarze malo widać. Ładna jesteś. ;) Ja to na poniedziałkowym basenie sobie sama robiłam zdjęcia i filmik.
A my tak wyglądaliśmy na chrzcinach.:tak:
Na pierwszej fotce na rękach u chrzestnej, dlatego wycięta jest:-D, żeby nie było, że jej zdjęcia wstawiam:-p.

Elegancik. ;)

buzc - super synuś!!
gufi, a Twoja to taka kruszyneczka:)
Franek siedzi!! ale fajnie!:) no muszę zmotywować tego mojego ukochanego leniuszka:) zaraz mu zdjęcie pokażę!

Z Hubcia kawaler pełna gębą :-) Super :-) Roczna córa mojej kuzynki jest przy nik kruszynka nad kruszynkami :-) Nosi 74 i juz chodzi. Wiecie jak to śmiesznie wygląda ??? Pół głowy wieksza od Fifka i na nogach :-)

Moje niechcące leżeć dziecko bawi się ostatnio tak:

Mamy więc w domu jedno wielkie łóżko ;)

A teraz uwaga uwaga - mamo, patrz na mnie, idę!!!

Ruszam ruszam, zaraz pójdę!!!

Ewa, a pamiętam jak jeszcze pisałaś, że jedziesz na porodówkę, a tu Franek juz taki duży. Tak czas szybko leci, że pewnie niedługo będziemy gratulować następnego dzidziusia. ;)

reklama
Elena, święte słowa - też nie mam pojęcia, kiedy to minęło!...
A kolejne pewnie już niedługo ;) Tylko teraz mi o tym nie przypominaj, bo na dniach mam owulację i moja natura dąży do poczęcia ;) Libido tak mi skoczyło, że dobrze, że Męża w domu nie ma ;)

Buzc - Hubert nie wygląda, Hubert ma rok jak nic ;) Franek przy nim to dzidziuś ;)

Do góry