reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Ewa, Bodzinko przyjedźcie do mnie ze swymi synkami nie mogę na nich się napatrzeć, JA CHCĘ SYNKA! (mąż o tym wie i też chce, no ale mój organizm musi dojść do siebie tak jeszcze ze dwa latka), więc gorąco dziewczyny proszę odwiedźcie mnie z synkami - muszę do tego czasu pocieszyć się waszymi synalkami

Wrublik, ja chętnie przyjadę :)

Krolcia ma rację - klony jak nic :D

A ja obiecuję, że to już ostatnie dziś... Proszę państwa - artysta wirtuoz:

Bodzinka to prawda, że klony. W każdym razie mąż ma czyste skarpety. A dzieciaczki takie fajne, szczęśliwe. Bodzinka jesteś bardzo zadbana - kiedy znajdujesz czas???
Ewa - Franek będzie kompozytorem chyba. ;)

ewa Franek jak zwykle wymiatacz no 1
Bodzianka Twoje chłopaki to tez wymiatają takie przystojniachne ze az miło popatrzec
buzC Huberciktez na sercowego łamacza rosnie
asia wrzuc wyrazniejsze fotki Jasia co by sie na niego napatrzec

Bodzinka, faktycznie - jak na Ciebie patrzę, to mi wstyd, że po domu w dresach i rozciągniętej koszuli chodzę...
:)
Ale ja tez po domu w dresach mykam ;-)
Fotka u koleżanki robiona wiec na misato sie wystroiłam..
Elena a ja nie wiem jak znajduje czas dzięki..:zawstydzona/y:

kurcze bombowe chłopaki... Bodzinka a Fifi już tak sam kubek trzyma? - kurcze a ta moja cholera w ogóle nie chce ani butelek ani kubka trzymać
ano zdarza mu sie. Ja stwierdziłam, ze jak trzyma grzechotke to kubek tez. Dostal do łapek i za któtyms podejsciem załapal...Ale jeszcze mu czasem wylatuje

reklama
Ha-NN-aH, niby niewinnie, ale ten błysk w oku na drugim zdjęciu mówi sam za siebie ;) Niby sobie grzecznie zajada chrupka, a już kombinuje, co by tu rozwalić ;)
Franek bardzo dziękuje za miłe słowa - aż się zawstydził :)

Do góry