reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria grudniowych maluszków

sliczne sa te wszystkie dzieciaczki niby sa w podobnym wieku a jednak etraz jak patrze to widze ze kazdy ma juz swoja osobowosc jeszcze niedawno tego tak nie zauwazalam a teraz juz widac ich indywidualnosc

reklama
No proszę, pieknie czyta i nawet paluszkiem wskazuje hehe :-D ostatnia fotka czadowa:))) słodziak z Franka:*
..On ma "nowe" juz włoski? czy to jeszcze te jego od urodzenia? pytam, bo wyglądaja jakby to były te juz drugie co wyrasyaja po wyłysieniu:-p

Codziennie nie da rady - nie mam ich aż tyle ;)
A włoski cały czas te same, ale siwe się zrobiły faktycznie :) No ale nie ma się co dziwić - i ja, i Mąż mieliśmy taki jasny blond prawie do końca podstawówki ;) Wytarło się Frankowi tylko kółeczko z tyłu głowy, ale już pomału zarasta od nowa ;) A reszta rośnie sobie od początku :)

Ponieważ mam mnóstwo pracy, szukam sobie zajęcia, byle tylko nie pracować ;) No i zrobiłam porównanie Frankowych włosów :)

Miesiąc 1

Miesiąc 2 i 3

Miesiąc 4 i 5

Wychodzi na to, że pod koniec 3 miesiąca zaczęły mu się włosy rozjaśniać :)

PS. Jak jeszcze coś tu dziś wkleję, to mnie kopnijcie mocno, żebym zaczęła pracować. Bo będę potem narzekać, że się nie wyrabiam ;)

reklama
My

dsc04551b.jpg

By bodzinka at 2011-05-16

Prosze nie patrze c na stopy M ;-)
dsc04546oq.jpg

dsc04532nz.jpg

dsc04513a.jpg

UWIELBIAM tą fotke :-)