reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria grudniowych maluszków

Buzc - skąd ja to znam :D U nas podobnie, z tym że Franek się tak budzi ;) Dzisiaj swoimi serdelkowatymi nóżkami zrzucić przewijak, który był oparty o łóżeczko - czym skutecznie wybudził i siebie, i nas ze snu o 5 nad ranem ;)

reklama
Bodzinko - Fifi ma przepiękne oczy!!!! naprawdę niesamowite. A Lolo dzielny chłopak:))
No a Ty kochana rewelacyjnie wyglądasz:tak::tak::tak:

buzc - super pozycja;-) mój też czasami się budzi z nogami za łóżeczkiem, ale wtedy ryk jest wielki, na pewno tak spokojnie nie leży:-)

I mów takiemu, że Franek jeszcze nie siedzi. I tłumacz, że na noszenie na barana trzeba jeszcze poczekać. A on i tak swoje zrobi...
(na zdjęciu Franek i włosy mojego Męża ;) a w tle obrazek z kaczorem, który namalował dla mnie lata temu mój Tata :))

Zobacz załącznik 342977

Ewa to Ty nie wiesz, ża tata wie najlepiej czy siedzi czy nie ?;-) Zdolnego masz tate!!!
Buzc śliczny Twój kawaler a pozycja bombowa!!!
Wrublik spacerek widac udany dla obydwu:-)
Dzieki dziewczyny za miłe słowa. Miód na matczyne i kobiece serce. Od razu sie czuje piekniejsza. A Fifi oczka ma na pól pyszczka. Lolo tez ma długachne rzesy ale u niego juz tak nie widać.

no to my też się pokażemy:D Bez nazwy-1green.jpgErykblue.jpgBez nazwy-1red.jpg

bunz no Synio przystojniak że hej:-p

laila słodziak z Eryczka hehe:-***

asjaa Maciejek czarujące ma te oczyska:)))

aluśka Martynia jest cuuudna:* kochana kruszynka. Jakie ma włosy długie z boczku hehe buziaczek w tą biedna łapeczkę:****

bodzia śliczny Aniołeczek z Fifka, Lolo bidulek ale dzielny facet z Niego:)

Troche Miluśki:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry