reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Krolcia ja juz pisałam, że Twój maly cudowny jest!!!
Asjaa te oczy!!!
Aluśka 3 grudniowe dzieciaczki najsłodze sa hi hi hi. Cudna Księzniczka. Jak siostra i mama.
To ja Was zasypie chrzcinami
[URL=http://img718.imageshack.us/i/chrzest022.jpg/]

Uploaded with ImageShack.us[/URL]
[URL=http://img858.imageshack.us/i/chrzest025.jpg/]

[URL=http://img843.imageshack.us/i/chrzest026.jpg/]

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with Imhttps://www.babyboom.pl/forum/grudniowe-mamy-2010-f354/galeria-grudniowych-maluszkow-46239/index99.htmlageShack.us

Ostatnia edycja:
Bodzinka, jaki uśmiech Flipek strzelił do księdza :D Mojego w czasie egzorcyzmu strasznie wzdrygało - jakiś diabeł w nim siedział ;) I tort piękny, i pogodę mieliście rewelacyjną. Fajnie :)

Bodzinka, ale przystojniak i jaki zadowolony na tym chrzcie, no i ty, rajuśku jak ty superancko wyglądasz!
Buzc! nie możesz narzekać, właśnie byłaś w tej samej kolejce z Bodzinką po przystojniaków!

To są moje ulubione zdjęcia....Jedno zaraz po porodzie, a drugie jak skończył 3 miesiące i 2 dni ;-)

Załączniki

• 08293ab66a.jpg
    08293ab66a.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 44
  • 829012afd0.jpg
    829012afd0.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 48
To są moje ulubione zdjęcia....Jedno zaraz po porodzie, a drugie jak skończył 3 miesiące i 2 dni ;-)

widzę że twojego też zaobrączkowali na różowo- fajny synuś :)
Bodzinko- super wyglądasz! NAPRAWDĘ! Fifi urodzony model a torcik śliczny :) eeeh całuski dla Lola :)
Aluska- gdzie te włosy! tylko zalotny loczek się ostał :) Śliczna ta Martynka i do tego jaka dzielna :)

wrublik- fajne fotki- ja tez już ostro rozmyślam o rowerku dla starszaka :)

asjaa- drobniusi ten twój synek- słooodziak :)
krolcia- wow- te włosy i ten uśmiech ....hehehe rewelacyjne połączenie :)

mamolka u nas rowerek dostał się w spadku już w zeszłym roku, ale Ania nie kumała o co chodzi z pedałami, chciała bardzo hulajnogę i za niecały miesiąc na urodzinki chyba dostanie, ale w sobotę jak spacerowaliśmy a ona debiutowała na tym rowerze to jej bardzo sprawnie i szybko poszło, najszybciej załapała jak chodnik miał lekki spadek, że pedałować musiała tylko trochę by jechać a potem to już poszło ... w świat daleki na wyminki z wózkiem :) a na początku próbowała używać go jak rower biegowy (odpychała się siedząc na siodełku nogami od ziemi), jednak potem przekonała się że pedałami lepiej jak się kręci, więc rower biegowy nie był potrzebny, na następny rok (również w spadku) otrzymamy już dwukołowy z doczepianymi dwoma małymi

wrublik super dziewczynki, znam te spacery...jedno w woziu,a drugie obok popyla na rowerku, tylko rąk zawsze brakuje:-D
bodzinka Fifi elegant, musze przyznać, że cała mamusia;-)
buzc 13 pierwsze zdjęcie rewelacja
My również postaramy się zaprezentować wieczorem

reklama
Wiem, że już dzisiaj chwalilłam się swoim Robakiem, ale nie mogę sie powstrzymać, żeby nie wstawić jeszcze jednego zdjęcia....Padłam jak to zobaczyłam. Takie pozycje przyjmuje mój syn przy zasypianiu.... ;-)

Załączniki

• spi.jpg
    spi.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 72
Do góry