reklama
Paula 13
mama Wiki i Tati
Doris co tak mało fotek........?:-(dawaj więcej nie bądz taka........
ale tam żółwi zawsze chciałam miec żółwia ale one ponoć śmierdzą.......
No ale chłopaki pozowali więc im się widać tez podobały;-)
Doris to Ty????? oj cos mi się wydawało ze masz inny kolor włosów
Nie poznałam Cię........
ale chłopcy podobni do siebie
ale tam żółwi zawsze chciałam miec żółwia ale one ponoć śmierdzą.......
No ale chłopaki pozowali więc im się widać tez podobały;-)
Doris to Ty????? oj cos mi się wydawało ze masz inny kolor włosów
Nie poznałam Cię........
ale chłopcy podobni do siebie
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Paula-no to jakiedys mialam inny kolor ,pasemka jasne a potem wrocilam do swoich ciemnuch wlosow:-)kiedys wam pisalam,ze nie chcialam z domu wychodzic bo tak strasznie wygladalamzapomnialam juz jak to jest ,miec ciemne wlosy
Zdjec malo,bo cos mi aparat sie posul i sa brzydkie i niewyrazne
A chlopaki sa do siebie podobni i to bardzo,nawet takie same miny robiaI Dawid wyglada identyko jak Kuba mila te 2 latka
Zdjec malo,bo cos mi aparat sie posul i sa brzydkie i niewyrazne
A chlopaki sa do siebie podobni i to bardzo,nawet takie same miny robiaI Dawid wyglada identyko jak Kuba mila te 2 latka
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Paula 13
mama Wiki i Tati
Kasia prosimy o więcej fotek ;-) widzę Pulina lubi misie;-)
Asiulka oj super te wasze wyprawy........a i chłopaki zadowoleni jak nie wiem ;-) Fajne te dinozaury.........a duzy ten cały park????
Asiulka oj super te wasze wyprawy........a i chłopaki zadowoleni jak nie wiem ;-) Fajne te dinozaury.........a duzy ten cały park????
reklama
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Paula dość spory składa się z kilku sektorów.
I.Park Jurajski .zwiedzaliśmy ponad 2 godz.pomalutku spacerkiem z kilkoma powrotami bo Emil zwiewał.Taki był zadowolony że nawet do małego dinka na czworaka przeszedł pod ogrodzeniem.
Jest na nim plac zabaw ,i miejsca gdzie można cość zjeść.
II.Sektor,to dolny zwierzyniec.i ogromny plac zabaw,to właśnie z niego są fotki,i to malutka część.
znajdują się tam zwierzęta,tj.kaczuszki, kuce,małpy,i różne różniaste zwierzaki.
III.sektor to górny zwierzyniec,i to jest już wycieczka autobusem a'la szkolny z USA.
zwiedza się nim zwierzyniec w którym są ,wielbłądy ,kozy,jelenie,bydło szkockie,chodzące luzem,dlatego jeździ się autobusami.
Także jak pojechaliśmy ,o 10 rano to wróciliśmy po 18,kasy poszło kupe ale warto było.Zanim wyjechałam z parkingu Emilek już spał,a po 10minutach ,Maciuś też.
Trzeb liczyć drogę około godzinki od naszego domku.Także czas spędzony w Bałtowie to od 11 do 17.30.I jak jechaliśmy to Maciuś płakał ,że jeszcze nie bawił się na wszytkich atrakcjach.
POLECAM BO WARTO:-):-)