reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria - chwalimy się dziećmi :)

reklama
Dzadug,aftk,śliczne dzieciaki.
Witajcie w naszym gronie.

A to mój artysta:-)
Ostatnio zasypia gdzie popadnie,najczęściej jest to podłoga.

W środę wieczorkiem,

DSC08449.jpg

A to dziś usnął kubusiowi na nodze,:-D:-D
DSC08488.jpg

Doris no niezły czasami mu się zdarzy przysnąć w różnym miejscu..

A tutaj najnowsze zdjęcie z wczoraj,nowe miejsce do zabawy hihi,

Wczorajszy wycieczka do Kałkowa:)

Maciuś,i struś:)

Emilek z tatusiem,zdjęcie robione z góry Golgoty:)

Maciuś i tatuś dokarmiają koziołka chrupkami:)Jak mu smakowało.

Chłopaszki:)

Na Goglocie:)

to ja się pochwalę moimi córkami
pierwsze to z urodzin Karoliny i własnoręcznie przeze mnie zrobiony tort:tak:
Adrugie to obie dziewczynki razem
Na trzecim sama Lenka

Załączniki

• Obraz 1061.jpg
    Obraz 1061.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 100
  • Obraz 1028.jpg
    Obraz 1028.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 109
  • Obraz 1024.jpg
    Obraz 1024.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 96
Ostatnia edycja:
Asiulka super foty chłopaków........widać wypadzik udany......no i kontakt ze zwierzętami jaki;-)

Małaulka ale masz te córy fajne.......Torcik piekny.........prosimy o więcej fotek i jak się da większe.......:-)

a Tu z naszego weekendu majowego.......byli u nas znajomi z Warszawy.....( kolezankę poznałam na innym forum i juz tak prawie 2 lata się kolegujemy.....:-D)Tu wypadzik nad jeziorko......
[URL=www.fotosik.pl]

[/URL]

Ostatnia edycja:
Dziewczynki, świetne dzieciaczki i świetne wycieczki.

Małaulka - serdeczne życzenia dla Karoliny! Ona widzę prawie w jednym wieku z moją Weroniśką.:tak:

reklama
Dzagud- dziekuję w jej imieniu:tak: i wzajemnie dla Weroniki też sto lat:tak::tak:

Paula juz napisałam na głównym ale powtórze- super dziewczyny:tak:

Do góry