reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Śliczne brzuszki :) Musze mojego sfotografować bo dawno już tego nie robiłam, niby tyle czasu mam a ciagle go brakuje...

no proszę, ale tu sie nam brzuszkowo zrobilo. Słodkie te brzucholki :-) Szkoda ze nie mozemy sobie takiej wspólnej zrobic ... to by bylo dopiero - haha , ale mogłybysmy sie w kadrze nie zmieścic hihi.
Monimoni- ale uchwycony moment :-) bomba!!!

Moj brzusio wydaje mi sie jakis maly w porownaniu do brzusia jaki mialam z Filipem. No ale niemam sie co dziwic bo waga mi jakos stoi i dalal jestem 3 kilo na plusie. To moj brzusio poczatek 36 tyg. SDC10035.jpg

reklama
Śliczne brzuszki :) Musze mojego sfotografować bo dawno już tego nie robiłam, niby tyle czasu mam a ciagle go brakuje...
taaaaaaaaa.... jak to Kukulska spiewała? "im wiecej czasu tym mniej":D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D skąd ja to znam:/

e-lona, a ty nie ścinałaś ostatnio włosków u fryzjera???

moni, gratki!!! nasza młoda ma jakiś sensor, bo żeby nie wiem jak szalała, jak małż bierze do ręki narzędzie utrwalające historyczne momenty (i nieważne czy to aparat czy kamera) - nagle jest cisza!!!!!!!!!!!!! ona chyba peryskop pępkiem wysuwa........

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry