reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dobra, to teraz moje. Dwa z czerwca i jedno z wczoraj - wieeelki brzuchol :-D:szok:

Załączniki

• DSC00312 (Small).JPG
    DSC00312 (Small).JPG
    17,3 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC00290 (Small).JPG
    DSC00290 (Small).JPG
    19,7 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC00295 (Small).JPG
    DSC00295 (Small).JPG
    5,7 KB · Wyświetleń: 73
reklama
daaa, mi właśnie o to chodzi, że mój lekarz nie komentuje NIJAK wielkości mojego brzucha. Jak byłam gdzie indziej prywatnie, to lekarz stwierdził tylko że: "no mały ma Pani brzuch"i nic więcej....Czekam z niecierpliwością na najbliższe USG, chcę zobaczyć czy Mała ma dosyć miejsca i czy dobrze się rozwija. Czy jest "wymiarowa". To będzie mój pierwszy poród, więc nie mam pojęcia czy są jakieś normy na wielkość brzucha!

oj bardzo maly ten brzusio, ja na twoim miejscu podpytalabym bardziej lekarza czy to ok. Moja kolezanka miala taki maly i okaalo sie ze ma malo wod, do tego maly mial ciasno i urodzil sie z kreczem szyi-nic starsznego , tyle ze musieli troszke z nim cwiczyc zeby przeszlo. Nacisnij na lekarza zeby odpowiedzial ci czy wszystko wporzadku ze on taki maly ten brzusio.

coffe koniecznie muszę skombinować aparat i wstawić zdjęcie :) Mamy ten sam termin :) Ile masz objętościowo w brzuszku ? Mam identyczny balonik :D

reklama
Ale super brzuszki i te większe i te mniejsze.
Monimoni kopniaczek super uchwycony. Chyba też muszę spróbować takie zdjęcie zrobić, bo jak na razie to mam filmiki z kopniakami.
A to mój brzuch z 32 tyg.
wrzesien 031.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry