reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

reklama
imcia81 goni czarnuszkę88 :cool:
Mój odrobinkę rośnie ale nadal należy do tych mikrobrzuszków :laugh2:

Zresztą rośnie trochę zabawnie bo nie do przodu tylko do góry- pewnie kiszki i bebechy się przesuwają do góry bo brzuch twardo trzyma i puścić nie chce hehe
No i miałam rację- z przodu widać bardziej niż z boku. Tylko, że chyba widać bardziej moje okładzinki boczkowe :szok:

Załączniki

• 2. 25t 2d ....jpg
    2. 25t 2d ....jpg
    17 KB · Wyświetleń: 65
  • 3. 25t 2d...jpg
    3. 25t 2d...jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 70

Zresztą rośnie trochę zabawnie bo nie do przodu tylko do góry- pewnie kiszki i bebechy się przesuwają do góry bo brzuch twardo trzyma i puścić nie chce hehe
No i miałam rację- z przodu widać bardziej niż z boku. Tylko, że chyba widać bardziej moje okładzinki boczkowe :szok:

Faktycznie, z boku nie widac za bardzo, za to z przodu wyrazniutki brzuszek ciążowy :tak: W zasadzie to dużo zależy od tego jak jesteśmy ubrane i jaką mamy bielizne :tak:

Tak tak tam jest Sebuś :))

- Koza TY to masz brzuchol....:-D wyglada jakbys troszke za duzo zjadała :) ale z przodu faktycznie rosnie pileczka

a tu macie mojego malego mezczyzne wyrazniej

Załączniki

• IMG_0049.jpg
    IMG_0049.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 62
- Koza TY to masz brzuchol....:-D wyglada jakbys troszke za duzo zjadała :) ale z przodu faktycznie rosnie pileczka
Się ma, a co! :laugh2: Jak się urodzi to dostanie przezwisko "wzdęcie" ;-)
Jak założę jakąś bluzkę, która nie jest obcisła to nic nie widać :laugh2:
Hmm tak się zastanawiam Czarnuszka88, kiedy Twój brzuszek był już widoczny?

reklama
Do góry