reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Hehe ale to jest wkurzające że niby tylko ciąża a weź tu doprowadź sie do porządku xD jak brzuch zasłania wszystko, albo weź buty załóż :p Trzeba dobrze być wygimnastykowanym :p
A dużo mierzycie w pasie teraz?

reklama
ja wczoraj 112cm 46cm więcej startowałam od 66cm:tak::tak::tak:

butki mam wsuwane ale i tak ciężko:tak: na szcz escie za cz esto ich nie ubieram gorzej mi idzie ze skarpetkami

rybka ja mam buty wsuwane, ale nogi mam popuchnięte więc jak spodnie upychać musze do butów to ciężko jest. Hehe :p
Noi ze spaniem duże problemy mam już... Co chwile sie budze, wogole 2 godziny usypiam, nie moge zasnąć.
Pozdrawiam

rybka_24 noga na bok oczywiscie na siedzaca i zakladasz skarpetki :)
Jak ja sie ciesze od lutego bede juz tylko siedziec w domu no moze jakis krotki spacer dookola domku i wtedy nie trzeba sie stroic ubierac itd dres i smigam sobie :))

reklama
rybka_24 noga na bok oczywiscie na siedzaca i zakladasz skarpetki :)
Jak ja sie ciesze od lutego bede juz tylko siedziec w domu no moze jakis krotki spacer dookola domku i wtedy nie trzeba sie stroic ubierac itd dres i smigam sobie :))

no jasne póki co jakoś daje radę ale ja mam już prawie pół metra więcej w brzusiu niż przed ciążą i jest mi ciężko tym bardziej że nie mogę za bardzo naciskać na brzuch bo się stawia od razu:-(

a z małą 2 dni przed porodem sama malowałam paznokcie :tak::tak::tak:
ale wtedy było mi już wszytsko jedno:tak::tak::tak:

Do góry