ionka
Fanka BB :)
No mi też się wydaje, że prędzej urodzę. Bliźniaki rodzą się szybciej - BYLE NIE ZA SZYBKO. Póki co jest ok. Tylko brzuch mnie boli, bo sie cholernie rozpychają. Heh. Ale to się wszystko da ;-). Czy wy też tak macie, że obmyślacie jak te dzieci będą wyglądały, do kogo będą podobne, jakie będą itp.?
oj ja się zastanwiam, szczególnie, jak mała zaczyna sie układać w brzuchu, to prawie słyszę, jak wzdycha przypomina mi Sida- Leniwca z Epoki Lodowcowej, jak się na kamieniu układał do snu no ale jednak mam nadzieję, że urodą będzie przypominać mnie lub męża
A ja bym chciala,zeby byl juz maj....:-):-)PIękne sloneczko,zielona trawka.I my z wozeczkami na spacerku....
ojjj taaaakk
co do zyczeń jeszcze, to bardzo chciałabym urodzić w terminie i nie przenosić za długo i jeszcze żeby nie zaczęło sie jakoś gwałtownie i boleśnie w pracy czy hipermarkecie
i jeszcze żeby było tak,że po mało bolesnych skurczach przyjeżdżam do szpitala, tam położna mówi, że rozwarcie pełne, biora mnie na porodówkę i w 3 minuty córka jest z nami to mój plan!