reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

No mi też się wydaje, że prędzej urodzę. Bliźniaki rodzą się szybciej - BYLE NIE ZA SZYBKO. Póki co jest ok. Tylko brzuch mnie boli, bo sie cholernie rozpychają. Heh. Ale to się wszystko da ;-). Czy wy też tak macie, że obmyślacie jak te dzieci będą wyglądały, do kogo będą podobne, jakie będą itp.?

oj ja się zastanwiam, szczególnie, jak mała zaczyna sie układać w brzuchu, to prawie słyszę, jak wzdycha :-p przypomina mi Sida- Leniwca z Epoki Lodowcowej, jak się na kamieniu układał do snu :rofl2: no ale jednak mam nadzieję, że urodą będzie przypominać mnie lub męża :rofl2: :-p

A ja bym chciala,zeby byl juz maj....:-):-)PIękne sloneczko,zielona trawka.I my z wozeczkami na spacerku....

ojjj taaaakk :happy:

co do zyczeń jeszcze, to bardzo chciałabym urodzić w terminie :tak: i nie przenosić za długo :tak: i jeszcze żeby nie zaczęło sie jakoś gwałtownie i boleśnie w pracy czy hipermarkecie :sorry:
i jeszcze żeby było tak,że po mało bolesnych skurczach przyjeżdżam do szpitala, tam położna mówi, że rozwarcie pełne, biora mnie na porodówkę i w 3 minuty córka jest z nami :rofl2: to mój plan! :laugh2:

reklama
A ja bym chciala urodzic na 24 lutego bo wtedy ma urodziny moj synek,a uwazam ze jest bardzo grzecznym dzieckiem i chcialabym aby jego mlodszy braciszek byl do niego podobny charakterem.Tylko z drugiej strony moze urodzinki powinny byc takim prywatnym swietem i moze nie jest fajnie sie nim dzielic z bratem.Ale moge miec troszke na to wplyw bo moj G i lekarz namawiaja mnie na cc.Ale sie zobaczy

każdy chce mieć swój własny dzień urodzin!!! :tak:;-)
wiem, co mówię, bo jestem z bliźniaków i zawsze byłam niezadowolona, że brat się dłużej nie rodził (rodziliśmy się po 23.oo) i że nie zahaczył za następny dzień :-D
a nie jesteśmy do siebie nic a nic podobni (jeżeli chodzi o jakiekolwiek podobieństwo między tymi, co się rodzą tego samego dnia), mimo, że jesteśmy też bliźniakami :-p

ja do listy życzeń dołączam, że chciałabym 8. marca na dzień kobiet urodzić moją małą Księżniczkę :-D miałybyśmy swoje wspólne święto :-D
i też się zastanawiam, jak będzie nasza Malunia wyglądała, co po kim odziedziczy...ach już bym chciała na nią popatrzeć :-)

oj ja się zastanwiam, szczególnie, jak mała zaczyna sie układać w brzuchu, to prawie słyszę, jak wzdycha :-p przypomina mi Sida- Leniwca z Epoki Lodowcowej, jak się na kamieniu układał do snu :rofl2: no ale jednak mam nadzieję, że urodą będzie przypominać mnie lub męża :rofl2: :-p

ojjj taaaakk :happy:

co do zyczeń jeszcze, to bardzo chciałabym urodzić w terminie :tak: i nie przenosić za długo :tak: i jeszcze żeby nie zaczęło sie jakoś gwałtownie i boleśnie w pracy czy hipermarkecie :sorry:
i jeszcze żeby było tak,że po mało bolesnych skurczach przyjeżdżam do szpitala, tam położna mówi, że rozwarcie pełne, biora mnie na porodówkę i w 3 minuty córka jest z nami :rofl2: to mój plan! :laugh2:

No ale jakbyś urodziła np w jakimś hipermarkecie może dali by ci jakieś talony , gratisy i bonusy itd:laugh2::laugh2:
Tak jak w pociągu PKP funduje przejazdy gratis do końca życia

Co do tego 8 marca to ja mam termin na dzień kobiet. Heh. Miałabym z dziewczynkami wspólne święto..
Boże jak ja się boję porodu....

a to my w ostatnim dniu 26 tygodnia

Załączniki

• _mini-SSA40340.jpg
    _mini-SSA40340.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry