reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

ccaroline85- :szok::szok::szok: 4 kg i bez nacięcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o Boze jak superr!!! ja tez bardzo nie chciałam....no ale mnie nacieli a sebus 3800 2 tgodnie przed terminem

Ja tez licze ze urodze chociaz tydzien wczesniej bo nie chce na swieta lezec w szpitalu....pozatm jak moja dzidzia dobije do 4 kg tooo baaaaaaaardzo nie chce CC, ja tylko nie chce sie wdac w mame....ona urodzila swoje 2 dziecko... czyli mnie ....w 32 tygodniu ciazy ja bardzo tego nie chce....a ja jakos dziwnie jestem pod wzgledem chorób i takich tam podobnych cała mama no wiec zobaczymy....

I tez jak kupowalam sukienke na poprowainy swoje wlasne to K byl ze mna i babaka mowi..." no niech brat zobaczy":szok::wściekła/y: ale sie usmiałam....my tez oboje czarni ale uroda troszke inna....a sebus to cały tatus....az nie wiedzialam ze mozna byc tak identycznym hehe jedynie ma charakter mój...a to baaaaaaaaaaardzo zle hehe....bo nerwowa i narwana jestem....oby krystian wdal sie w tate pod wzgledem charakteru...moj K raczej taki spokojny jest nie kloci sie i ustepuje...i taki grzeczny bardzo przy kims to sie odezwac nie potrafi :crazy:

reklama
A ja bym chciala urodzic na 24 lutego bo wtedy ma urodziny moj synek,a uwazam ze jest bardzo grzecznym dzieckiem i chcialabym aby jego mlodszy braciszek byl do niego podobny charakterem.Tylko z drugiej strony moze urodzinki powinny byc takim prywatnym swietem i moze nie jest fajnie sie nim dzielic z bratem.Ale moge miec troszke na to wplyw bo moj G i lekarz namawiaja mnie na cc.Ale sie zobaczy

Z wygladu to Kubus podobny do mojego taty a Karola do mnie po moim mezu maja tylko plowy kolor wlosow.Teraz synek moglby miec czarne wlosy po mamie.Kuba mial tez czarne jak sie urodzil ale pozniej mu splowialy i bardziej mu do blondyna.

a ja bym chciała żeby ktoś za mnie urodził :-D boję się porodu... po ostatnim to mam stracha, nie wiem czy dam radę czy zaś mnie potną... chyba się czegoś "napije" jak się zacznie na dobre :-D:-D:-D ;-)
i chciałabym max przenosić pare dni. Olka przenosiłam 4 dni i mimo, że ważył tylko 3350 to był bardzo silny, nawet nie miał żółtaczki.

Widze ze stworzylysmy tu prawdziwy list do Sw Mikolaja.Ciekawe czy komus sie spelni.Moze jeszcze ktos cos zamowi?

reklama
a ja bym chciała żeby ktoś za mnie urodził :-D boję się porodu... po ostatnim to mam stracha, nie wiem czy dam radę czy zaś mnie potną... chyba się czegoś "napije" jak się zacznie na dobre :-D:-D:-D ;-)
(...)

Ja też sie boje porodu,a bardzo bym chciała wytrwac do konca i urodzic w terminie,ale tydz prędzej też może być:tak:

Hm!!! Ja tez sie bojeeeeeee!!!!! Zwlaszcza, ze nie wiem czego sie spodziewac - pierwsza ciaza, pierwszy porod...
Do tego Dunczycy kochaja nature. Czasem moze byc nawet trudno z jakims znieczuleniem. Musze pogadac o tym z moja polozna.
Bardzo bym chciala donosic Mala do terminu.Teraz mam dopiero nerwa przy tej szyjce i skurczach.
Moja Mala biedulka nacierpi sie w swoim zyciu. Musi byc silna!!! MUSI URODZIC SIE W TERMINIE!!!

Do góry