reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

No ja przytylam az 6 kg.Obwod brzucha w pepku 112cm.
Ja sie tym za bardzo nie przejmuje,byle dzidzia byla zdrowa,a z brzucholem potem sobie poradze.Tylko Wama powiedziala ze jeszcze 2 razy sie powiekszy wiec ja dlatego w krzyk.Bo wtedy to dzwig by sie przydal

reklama
Ja opanowałam zakładanie butów i skarpetek jak byłam po operacji i nie mogłam sie schylić ani nogi podnosić. Na stojąco zginam noge w kolanie do tyłu i zakładam. Brzuch nie przeszkadza, spróbujcie :-)
Mój w prawdzie dalej z tych mniejszych ale jakoś tak bez uprzedzenia wyskoczył i teraz już na ciązowy wygląda a nie jak klucha :eek:
Ja i mój mini-bąbel w 28 tygodniu.

Załączniki

• 27t0d,,,.JPG
    27t0d,,,.JPG
    32,1 KB · Wyświetleń: 101
  • 27t3d,,,.JPG
    27t3d,,,.JPG
    42,9 KB · Wyświetleń: 110
Ja opanowałam zakładanie butów i skarpetek jak byłam po operacji i nie mogłam sie schylić ani nogi podnosić. Na stojąco zginam noge w kolanie do tyłu i zakładam. Brzuch nie przeszkadza, spróbujcie :-)
Mój w prawdzie dalej z tych mniejszych ale jakoś tak bez uprzedzenia wyskoczył i teraz już na ciązowy wygląda a nie jak klucha :eek:

No kochana faktycznie już coś widać:-D piękny brzusio.....do pozazdroszczenia figó/uroki <- niewiem jakie u hehe

U mnie niestety tak sposób odpada. Bóle krocza są tak mocna, że na stojąco nie jestem w stanie nawet lekko unieśc nogi :-( I przez to mam straszne problemy z wychodzeniem z wanny, bo tam musze wysoko zadzierać nóżkę, potem drugą jeszcze, a tym czasie czuję jakby mnie coś rozrywało. Oby Was nie łapały aż takie te bóle.

reklama
No nie przesadzajcie, brzuch faktycznie mały ale mnie wcale mało nie jest. Ale faktem jest , że bardzo dobrze się ze sobą czuje bo nie jest mi cieżko i ten brzuch taki pakowny ze nawet nie przeszkadza- taki własnie jak zazwyczaj w 4-5 miesiącu a nie w 7 :shocked2:
mag349 ale wystarczy że zegniesz noge w kolanie, nie musisz jej zginać na wysokosci bioder ani odciagać jak przy wchodzeniu do wanny. tak tylko do tyłu i reką siegnąć coby załozyc co trzeba :tak:

Do góry