reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

19 tydz i 2 dni.
Słaba jakość bo robione kamerką.

Załączniki

• Image1.jpg
    Image1.jpg
    7,2 KB · Wyświetleń: 50
reklama
U mnie dziura w pępku całkiem normalna. Nic a nic się nie spłuciła nawet. A obwód brzuszka nadal 87 cm :-D

Zobacz załącznik 177473 Zobacz załącznik 177474

Na zdjęciu numer 2 wyglądam jakby mi całe to 6 kilo w tyłek poszło, ale zapewniam, że to tylko spodnie się tak układają :-D
- kochana !! a gdzie Twoja dzidzia sie chowa??? chyba przy kregoslupie to bedzie porod krzyzowy podejrzewam./...ale wogole nic nie widac swietnie wygladasz

A to mój brzucholek
- ale cudna pileczka!!!!! buziak w brzuchol :))

- kochana !! a gdzie Twoja dzidzia sie chowa??? chyba przy kregoslupie to bedzie porod krzyzowy podejrzewam./...ale wogole nic nie widac swietnie wygladasz

Myśle, że wypchanie mojego brzucholka to kwestia dni. Niby nic, a jak wstanę któregoś dnia to nie będe mogła się podnieśc :D Chociaż moja siostra dwie ciąże przechodziła z taką małą piłeczką, tyle, że ona jest dużo szczuplejsza ode mnie. Gdyby się mój Dzidź odwrócił to pewnie też byłoby inaczej. Na razie cały czas jest w pionie, ułożony pośladkowo. I uciska mi na szyjkę. Tak więc siedzi niziutko, może tez dlatego nie jest tak widoczny. Ale na ustapienie miejsca gdziekolwiek nie mam nawet co liczyć ;-)

a propo brzuszków

pojechałam wczoraj kupić spodnie bo w te z ciąży z Natalką jakoś sie już średnio mieszczę

i pani w sklepie mówi do mnie że tak na końcówkę jeszcze kupuje???:confused:na co ja że to jest przełom 5i6 miesiąca i że ciąż jest pojedyncza pani nie chciała uwierzyć ale spodnie znalazła :-D:-D:-D

hehe :) no niektore brzuszki to ogromne sa jak nie wiem :-) sliczniutkie :-)

wama ale biggggggggggg bańdzioszek ;-)

mag trzymasz figure ;-) a pewnie jak mowisz przyjdzie dzien i nie bedziesz mogla uwierzyc ze tak przez noc sie wysunal brzusio do przodu :-)

ja musze mojego malego wkleic ale to jak juz wyzdrowieje ;-)

piękne brzuszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry