reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Ja mam 94 cm w pępku i -o zgrozo- 101 w biuście ( a miałam odpowiedznio 80 cm i 88 cm), no i oczywiście6 kg na plusie. Strasznie mi też w tyłek i nogi poszło:( Myslalam ze w drugiej ciązy będę bardziej dbała o to co i jak jem i nie przytyje tak bardzo jak w pierwszej ale widze ze najwidoczniej taka moja uroda.
Moniazuber-chcialabym wyglądac tak jak ty. Szczuplusieńka i tylko brzuszek odstaje. Słodko wyglądasz. a ja jak tyje to od razu po całości-nogi, ramiona, twarz,brzuch, piersi i tyłek. To niesprawidliwe:no:

reklama
U mnie wygląda jakoś tak:(

Załączniki

• BR.jpg
    BR.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 50
  • JH.jpg
    JH.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 55
ewcia30 Twoj brzuszek jest sliczniutki:-D i wcale mi sie nie wydaje ze rozlewa Ci sie na boki. Dzieki :tak:

ewcia30 Twoj brzuszek jest sliczniutki:-D i wcale mi sie nie wydaje ze rozlewa Ci sie na boki. Dzieki :tak:
eeeeeeeeee TAM, DZIĘKI WAMA ZA DOBRE SŁOWO ALE JA I TAK SWOJE WIEM :-(NO TRUDNO, PO PORODZIE BĘDĘ SIĘ MARTWIĆ O WSZYSTKIE WAŁECZKI NA BRZUCHU I BIODRACH NAJWAZNIEJSZE ZEBY DZIDZIOL BYŁ ZDROWY, JUTRO USG-CHWILA PRAWDY:-)

tak patrze na Wasze brzuszki, to wiele ma juz wypchniete pepuszki. U mnie poki co caly czas dziurka :-)

moniSkaBe u mnie dziurka w pepku jest z rana, a potem jak sie najem to troche bardziej plytka sie robi, ale ja mam lekka przepukline pepkowa, wiec moze to tak wyglada ze wypchniety.

reklama
U mnie dziura w pępku całkiem normalna. Nic a nic się nie spłuciła nawet. A obwód brzuszka nadal 87 cm :-D

1.jpg 2.jpg

Na zdjęciu numer 2 wyglądam jakby mi całe to 6 kilo w tyłek poszło, ale zapewniam, że to tylko spodnie się tak układają :-D

Do góry