reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

reklama
To mój brzuchol z dzisiaj. Bez ubrania wydaje mi sie jakiś taki mały.

Załączniki

• PICT0475.JPG
    PICT0475.JPG
    8,2 KB · Wyświetleń: 46
No chyba nie wygląda na 7-miesięczny brzuch, no nie? Ta kobita u fryzjera chyba ślepa jakaś.Ale się zbulwersowalam:)

Załączniki

• P1010022.jpg
    P1010022.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 65
  • P1010015.jpg
    P1010015.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 60
a wiecie, faktycznie w ubraniu brzuszki na większe wyglądaja, mój tez tak ma :-p jak patrzę na siebie nago- to z przodu wręcz nic nie widać, z boku troszkę, ale już z bluzką... hmmm :-p
ewcia- może kobieta chciała byc miła i zagaiła cokolwiek ;-)
u fryzjera to w ogóle czuje się presję gadania wręcz- czego nie lubię- bo o czym mam gadać z prawie nieznajomą babką? :sorry2:
ostatnio tak mi laski nad głową trajkotały, że w końcu jedna mówi z pretensją do mnie: a pani, to dlaczego nic nie mówi??!
:-D

reklama
ewcia-Sliczny brzuszek, taki akuratny:tak:
Mnie też już zaczyna rosnąc, zaczynam doceniać spodnie ciążowe, są bardzo wygodne:happy2:
ja w ciązowych spodniach od polowy 3 miesiąca juz latałam. Są faktycznie megawygodne. A po domu teraz to tylko dresiaki i legginsy

a wiecie, faktycznie w ubraniu brzuszki na większe wyglądaja, mój tez tak ma :-p jak patrzę na siebie nago- to z przodu wręcz nic nie widać, z boku troszkę, ale już z bluzką... hmmm :-p
ewcia- może kobieta chciała byc miła i zagaiła cokolwiek ;-)
u fryzjera to w ogóle czuje się presję gadania wręcz- czego nie lubię- bo o czym mam gadać z prawie nieznajomą babką? :sorry2:
ostatnio tak mi laski nad głową trajkotały, że w końcu jedna mówi z pretensją do mnie: a pani, to dlaczego nic nie mówi??!
:-D

no własnie. dziwne żę gołe brzuchy sa jakby mniejsze.
ionka-ale mnie rozsmieszyłaś tym " a pani czemu nic nie mówi?" Co racja to racja. A z ta babeczka to może i faktycznie chciala być miła .Ja gadałam z fryzjerką, a ta siedząc z tyłu na kanapie najwidoczniej słyszała wszytsko i wypaliła z tym terminem porodu.

Do góry