reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

super brzusie kochane,
ja też wstawiam swój z dzisiaj :happy:
długo nic nie było widać, ale w ostatnich 2-3 tyg wyskoczyła mi spora piłka, aż mój gin zrobił wielkie oczy :szok:
cieszę się BARDZO z tej słodkiej piłeczki :-D
picture10871.jpg

dziewczyny ale brzuszkow przybylo, wszytskie sliczne i kazdy inny.

W takim razie ja tez sie pokaze, rowno 18 tydzien.
Piękne te brzuszki ah:-D Moniazuber właśnie się zastanawiałam ostatnio gdzie się podziewasz:tak::-) A brzuszek, rzeczywiście wyskoczył;-) No no.. teraz to bez wątpliwości, że w ciąży jesteś:-D

reklama
super brzuchatki :-) a ja mam na aparacie brzunio swoj z przed kilku dni ale cos mi sie nie chce kompa wlaczac w pokoju :sorry: lenistwo a na macku nie wiem jak to zdjeciepomniejszyc zeby big takie nie bylo... ale sie moze zmobilizuje w koncu dzisiaj ;-)

wow ale brzuszkow :) sliczne ciazowe brzuchole kazdy inny i kazdy fajniutki :)

Moj jak na razie chyba nie rosnie stoi w miejscu miezylam go ostatnio 2.10 i bylo 108 cm miezylam wczoraj i tylko 2 cm na plusie jakias pause sobie zrobil :-D

M mi tez wczoraj powiedzial ze jakis maly mam brzusio :( ejjjjjjj przecierz to dopiero 5 miesiac jeszcze mam czas i bedzie duzy ,echhh te chlopy ,mowie mu wczoraj wieczorem zeby przylozyl ucho i sluchal jak dziedzia buszuje a on sekunde pisluchal i mowi ze to moj uklad pokarmowy i tyle :(((

Nie ma z facetami o czym rozmawiac

kamikaa spokojnie mój mąż długo nie czuł Dawidka :) teraz też gdy ja czuję i mówię, aby przyłożył rękę on nie czuję, mówi że wyczuwalne jest tylko moje tętno, może minąć jeszcze troszkę czasu póki tatusiowie poczują malucha :)

Wasze śliczne brzuszki zmotywowały mnie do zrobienia sobie fotki:-D A oto i on...brzusio w 17tc3dniu:-)

Załączniki

• brzusio17tc3dni.jpg
    brzusio17tc3dni.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 59
reklama
patrzac tak na wasze brzuszki chcialam zrobic fotke mojemu i jak tak pstrykac zaczelam to wyczerpaly sie baterie wrrrrrrrrrrr i nie wiem gdzie sa te inne zapasowe naladowane wrrrrrrrrrr i musze poczekac az te sie naladuja bo tamtych juz chyba nie odnajde a napewno nie dzisiaj w tym calym burd**** nic znalesc nie moge :((

No coz trzeba byc cierpliwym i poczekac jutro fotki porobie :)

Do góry