reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

sama jestem zaskoczona ze tak szybko. Ale o brak rozstepów to walczyłam. Codziennie masaz gabką, 2 razy dziennie kremy i 2 razy w tyg peeling :tak:I żeby nie było mam tendencje do rozstepów- na biodrach z okresu dorastania mam pamiatki :wściekła/y: Jeszcze tylko skóre musze doprowadzic do formy- ale juz nad tym pracuje. No i oczywiscie pozbyc sie tych dodakowych kg :baffled: bo jak na razie to plus siedem zostało :wściekła/y: A przed ciaza tez wcale mało nie było. No nic to- mam nadzieje ze łatwo pójdzie :-D

Ciesze sie ze juz tego babla z przodu nie mam. Mimo ze mi za bardzo nie przeszkadzał to miło zobaczyc swoja cipke przy goleniu :-D

Mistrz !!! Niesamowite Koza ... brawo dla Twojego brzusia :-) A co do golenia cipki to fakt - brzuś zdecydowanie nie ułatwia heheh A jak mi kumpela mówiła, że taki problem będzie to nie wierzyłam :-D

A to my wczoraj :-) 37 i 4 dni
W końcu mąż dał sie zbałamucić na zdjęcia.

Mega seksowna ciężarówka :-)

brzuszki zagrabniutkie i to już chyba max ich możliwości :laugh2:
ja w jeden dzień mierzyłam to miałam 103, a jak się mała wypieła to 107cm.

a oto mój brzusio, dobrze, że się cieplej zrobiło - to kurtki zapinać nie trzeba
na drugim starszy braciszek Niuni :tak: ledwo go widze spod brzuszka - czasem go szukam, a on poprostu stoi przede mną :hmm:

Ciąża widoczna jedynie w brzusiu - bioderka i nóżka jak u modelki :-)

reklama
Koza nieźle kochana...musze przyzanc że i ja nie czuje się najgorzej..tylko te cycki....Jak sie odważę to wstawię jakąś fotkę! Mi tez zostało 7 kg na plusie (6 zrobiło papa )

blueberry nie rozumiem dlaczego zakładasz ze bedzie flaczek. ja tez tak myslalam i juz na sali poporodowej zajrzałam pod koszule zeby zobaczyc to pobojowisko i miło sie zaskoczyłam :tak:
Bo wiesz, ja juz raz rodziłam :-D. Dramatu nie było, ale miałam brzuszek przez jakiś czas, a potem taką luźniejszą skórę jakby :baffled:. Na szczęście wróciła do normy po jakimś czasie :tak:.

koza - no to wysoko postawilas poprzeczke :-D Ciekawe ktora ci dorowna... Choc pewnie wiele jest dziewcyzn, ktorym bedzie zalezalo na wygladzie.
Ja nie moglam sie pozbyc flaczka dlugo po pierwszy mporodzie... Potem zaczelam wygladac jako-tako no i zaszlam w kolejna ciaze... Tym razem mam kilak rozstepow, kilogrmaow tez sporo ale mam to w nosie - bedzie walek na brzuchu i juz... Jestem antysportowa wiec wiem ze z tym nic nie zrobie.
moj M tez gruby wiec bedziemy pasowac do siebie... :-D

A idź ty kozo jedna:evil::evil:
Taki brzuch to ja miałam po wielu ćwiczeniach i mordęgach po Igorku ,a teraz to już katastrofa co będzie po drugiej ciąży:crazy::crazy:

jak ktos ma rozstepy to nie ma co liczyc na taki brzuch jak Koza hehe bo przeciez skora sie rozerwała i postwały nowe "wstawki " skory ( rozstepy) ja tak mialam po 1 ciazy i niestety flak został..i nie dalo sie go niczym usunac :(

reklama
Do góry