reklama
kasia0305
Fanka BB :)
Koza - super brzusio a raczej jego brak w tak krótkim czasie po porodzie:-)
sama jestem zaskoczona ze tak szybko. Ale o brak rozstepów to walczyłam. Codziennie masaz gabką, 2 razy dziennie kremy i 2 razy w tyg peeling I żeby nie było mam tendencje do rozstepów- na biodrach z okresu dorastania mam pamiatki Jeszcze tylko skóre musze doprowadzic do formy- ale juz nad tym pracuje. No i oczywiscie pozbyc sie tych dodakowych kg bo jak na razie to plus siedem zostało A przed ciaza tez wcale mało nie było. No nic to- mam nadzieje ze łatwo pójdzie
Ciesze sie ze juz tego babla z przodu nie mam. Mimo ze mi za bardzo nie przeszkadzał to miło zobaczyc swoja cipke przy goleniu
Ciesze sie ze juz tego babla z przodu nie mam. Mimo ze mi za bardzo nie przeszkadzał to miło zobaczyc swoja cipke przy goleniu
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
to ja Wam pokażę brzuch przed i po Przed- dzien przed porodem. Po- 8 dni po porodzie.
Zobacz załącznik 220925Zobacz załącznik 220926
No nie!!!! jaka zajebista babeczka !!!!! wogole nie widac ze tam ktoś mieszkał w tym brzuszku!! no i tych 7 kg tez nie wiem gdzie szukac!!!! Normalnie PODZIWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!! ( i zazdroszcze)
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Koza ja też tak chcę. Rozstępów nie mam, ale na pewno flaczek zostanie na jakiś czas...
Moni27
Monika
Koza nio tylko pozazdrościć takiego brzuszka po ciąży
reklama
Haha mag007 to wytłumacz meżowi że to tylko tak wyglada na zdjeciu Sportsmenka ze mnie zadna ale faktem jest ze mam silne miesnie wiec pewnie dlatego to sie tak wszystko zeszło, zreszta przeciez brzuch tez bardzo pozno mi wyskoczył. Ale druga strona duzej ilosci miesni jest duza waga Bo ja teraz waze 73kg przy 164cm wzrostu wiec całkiem pulpasna ze mnie kobita.
czarnuszka te kilogramy widac ale niestety na nogach, szczególnie na udach
blueberry nie rozumiem dlaczego zakładasz ze bedzie flaczek. ja tez tak myslalam i juz na sali poporodowej zajrzałam pod koszule zeby zobaczyc to pobojowisko i miło sie zaskoczyłam
czarnuszka te kilogramy widac ale niestety na nogach, szczególnie na udach
blueberry nie rozumiem dlaczego zakładasz ze bedzie flaczek. ja tez tak myslalam i juz na sali poporodowej zajrzałam pod koszule zeby zobaczyc to pobojowisko i miło sie zaskoczyłam