reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria brzuszków

reklama
Fiolkowa ja mialam buty wsuwane, ale mi sie dziury na pietach porobily.
Dziadostwo z ambry za 90 zł. :crazy:

no i teraz mam takie zapinane na rzep. Ale zeby zapiac to tez trzeba tak jakby jezyk przytrzymac i dopiero zapiac.

a.. no i mam takie same spodnie :tak::-p:cool:

My w 34 t.c.

img36181.jpg

fiołkowa prześliczniasty ten brzus masz :) i fajne spodnie.. Ja chodze w dzinsach z przed ciązy :p Nie mam tych specjalnych ciążówek :p a co do butów to mam takie same, tylko ze ja we włoszech je kupiłam, takie są porządniejsze bo chodze w nich od końca października i jakoś mi sie nie zniszczyły, chociaż powoli zapiętki zaczynają siadać. Ale sa wygodne nie musze nikogo prosić zeby mi buty wiązał (bo sama nie daje rady i jak nie moge sama sobie poradzić z tym to siadam i wyje jak głupia ;p)

karolinajaw nie no skąd. Każdy brzuś jest taki jaki pasuje dziecku ;) Nam nie koniecznie musi odpowiadać, byleby było dzidzi wygodnie :D
A mnie tam ciążowe wszystkie sie podobają. W ogóle kobiety w ciązy są seksi :)

mariola ładny brzuś,a gdzie rozstępy? Pisałas ze masz rozstępy a widze śliczny gładziutki brzuszek

Dzięki:-)
A rozstępy to są skryte pod bluzką :-p, na szczęście coraz to mniejsze :tak::tak:.
Co do brzuchów to ja z moim już nie wytrzymuje, zebra to będą mi dochodziły do siebie chyba przez lata :-p

artystka92, dzięki:zawstydzona/y::-)
A co do butów, to są właśnie świetne, bo nie trzeba się męczyć i schylać. Mnie od wiązania butów czasem brzuch bolał, tak go pościskałam. A nie zawsze miałam M pod ręką, żeby mi zawiązał.
W spodnie sprzed ciąży się już dawno nie mieszczę:zawstydzona/y: Tzn nogi bez problemu, ale brzucha w życiu nie zapnę, a pod brzuch też się nie mieszczą.

karolinaJaw, wielkość brzucha zależy od naszej budowy. Nigdy nie spotkasz 2 takich samych. A jak się dzidziuś normalnie rozwija, to mniejszy brzuszek niczemu nie przeszkadza:tak:

reklama
fiołkowa no ale jedna wada tych butów -nie nadają się na deszcz, w moment i mam nogi mokre.. Aaa no i druga wada, jak jest nieodśnieżone to tak ślizgo w nich że trzeba bardzo uważać ;p
Ale są ciepłe. I NIE trzeba się schylać! :p :D

Do góry