reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
Fiolkowa ja mialam buty wsuwane, ale mi sie dziury na pietach porobily.
Dziadostwo z ambry za 90 zł.
no i teraz mam takie zapinane na rzep. Ale zeby zapiac to tez trzeba tak jakby jezyk przytrzymac i dopiero zapiac.
a.. no i mam takie same spodnie
Dziadostwo z ambry za 90 zł.
no i teraz mam takie zapinane na rzep. Ale zeby zapiac to tez trzeba tak jakby jezyk przytrzymac i dopiero zapiac.
a.. no i mam takie same spodnie
moniSkaBe, Ty nic nie mów, bo moje buty są za 19,90 zł
#23 Kozaki Buty Gwiazd Saszki Eskimoski Brown nr41 (915609928) - Aukcje internetowe Allegro
Podeszwę mają jak w kapciach domowych, ale stwierdziłam, że chociażbym miała je wyrzucić po ciąży, to i tak się opłaca ;-) A że jest mi non stop gorąco, to w tych butach nie zmarznę, bo w środku mają futerko.
#23 Kozaki Buty Gwiazd Saszki Eskimoski Brown nr41 (915609928) - Aukcje internetowe Allegro
Podeszwę mają jak w kapciach domowych, ale stwierdziłam, że chociażbym miała je wyrzucić po ciąży, to i tak się opłaca ;-) A że jest mi non stop gorąco, to w tych butach nie zmarznę, bo w środku mają futerko.
dziewczyny ale to ze ktoś ma bardzo mały brzuszek to chyba nie oznacza nic złego co?
artystka92
fiołkowa prześliczniasty ten brzus masz i fajne spodnie.. Ja chodze w dzinsach z przed ciązy Nie mam tych specjalnych ciążówek a co do butów to mam takie same, tylko ze ja we włoszech je kupiłam, takie są porządniejsze bo chodze w nich od końca października i jakoś mi sie nie zniszczyły, chociaż powoli zapiętki zaczynają siadać. Ale sa wygodne nie musze nikogo prosić zeby mi buty wiązał (bo sama nie daje rady i jak nie moge sama sobie poradzić z tym to siadam i wyje jak głupia ;p)
karolinajaw nie no skąd. Każdy brzuś jest taki jaki pasuje dziecku Nam nie koniecznie musi odpowiadać, byleby było dzidzi wygodnie
A mnie tam ciążowe wszystkie sie podobają. W ogóle kobiety w ciązy są seksi
mariola ładny brzuś,a gdzie rozstępy? Pisałas ze masz rozstępy a widze śliczny gładziutki brzuszek
karolinajaw nie no skąd. Każdy brzuś jest taki jaki pasuje dziecku Nam nie koniecznie musi odpowiadać, byleby było dzidzi wygodnie
A mnie tam ciążowe wszystkie sie podobają. W ogóle kobiety w ciązy są seksi
mariola ładny brzuś,a gdzie rozstępy? Pisałas ze masz rozstępy a widze śliczny gładziutki brzuszek
ionka
dziewczyny ale to ze ktoś ma bardzo mały brzuszek to chyba nie oznacza nic złego co?
bez przesady, taka Twoja uroda :-)
ja też mam nieduży, a i tak sie nasapię przy zakładaniu skarpetek ;-)
artystka92, dzięki:-)
A co do butów, to są właśnie świetne, bo nie trzeba się męczyć i schylać. Mnie od wiązania butów czasem brzuch bolał, tak go pościskałam. A nie zawsze miałam M pod ręką, żeby mi zawiązał.
W spodnie sprzed ciąży się już dawno nie mieszczę Tzn nogi bez problemu, ale brzucha w życiu nie zapnę, a pod brzuch też się nie mieszczą.
karolinaJaw, wielkość brzucha zależy od naszej budowy. Nigdy nie spotkasz 2 takich samych. A jak się dzidziuś normalnie rozwija, to mniejszy brzuszek niczemu nie przeszkadza
A co do butów, to są właśnie świetne, bo nie trzeba się męczyć i schylać. Mnie od wiązania butów czasem brzuch bolał, tak go pościskałam. A nie zawsze miałam M pod ręką, żeby mi zawiązał.
W spodnie sprzed ciąży się już dawno nie mieszczę Tzn nogi bez problemu, ale brzucha w życiu nie zapnę, a pod brzuch też się nie mieszczą.
karolinaJaw, wielkość brzucha zależy od naszej budowy. Nigdy nie spotkasz 2 takich samych. A jak się dzidziuś normalnie rozwija, to mniejszy brzuszek niczemu nie przeszkadza
reklama
artystka92
fiołkowa no ale jedna wada tych butów -nie nadają się na deszcz, w moment i mam nogi mokre.. Aaa no i druga wada, jak jest nieodśnieżone to tak ślizgo w nich że trzeba bardzo uważać ;p
Ale są ciepłe. I NIE trzeba się schylać!
Ale są ciepłe. I NIE trzeba się schylać!