reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria brzuszków

Koza sliczny brzuszek i chyba wogole po za nim nigdzie Ci nie przybylo, bo wygladasz bardzo szczuplo jak na tak zaawansowana ciaze.

Bluberry sliczny brzuszek i jaka kreska wyrazna. I widac ze sie obnizyl, on wogole wyglada jakby byl doczepiony. Nic po bokach nie wystaje, tylko wszystko z przodu, taki bardzo chlopiecy :tak:

reklama
troszke malutki jak na 34 tydzień:-(

Załączniki

• DSC00063.jpg
    DSC00063.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 98
  • DSC00064.jpg
    DSC00064.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 89
co wam powiem to wam powiem ale brzuchy przepiekne :D
I już niedługo ich nie bedzie ;) beda nasze dzieciaczki z nami :))
bluebery super brzuchoś ;)

koza no największy to Twój brzuś nie jest ale za to jaki urokliwy :) Pięknie ;)

karolinajaw też nie duży ten brzuszek ale powiem Ci że pięknie wygląda :)

moniskabe no cieawa jestem jaki masz brzucholek ;)

troszke malutki jak na 34 tydzień:-(
Taki wygodny a nie malutki. Ja tez jestem szczesliwa posiadaczką mini-brzucha i uwazam ze to bardzo wygodne :tak:

Blueberry twój faktycznie niziutko... ciekawa jestem jak to jest z tym opadaniem. Bo ja niby termin mam niedługo, Haniór bardzo nisko jest a brzuch dalej wysoko i sie nie zapowiada zeby opadł.

Wama przybyło, mi przybyło :wściekła/y: najbardziej na buzi hehe taka pyza jestem no i pupsko okraglutkie. Ale nie moge narzekać bo 12 kg to powinno sie łatwo ulotnic po porodzie.

koza no 12 kg to co to jest 3kg odejdzie bo dzidzi mniej wiecej tyle bedzie wazyć ;) wody płodowe... woda która sie tam w jakiejś ilości zatrzymała.. Więc myśle ze dużo to Ci nie zostanie. Poza tym super ze tylko 12 kg przytyłaś ja mam 15,5 kg na plusie ;/ wczesniej też nie mało ważyłam wiec sie czuje jak świnka :p dużo mi w uda i brzuch weszło

No dobra, pokażę i swój brzuchol, chociaż bardzo się sobie nie podobam :baffled:
A zdjęcia musiałam robić do lustra, bo M nie ma, a inaczej mi nie wychodziły:-p

reklama
Koza to prawda mały brzuch jest baaaaaardzo wygodny. Ja na przykład nie wiąże butów z lenistwa a nie dlatego, że nie sięgam :-D
Fiołkowa brzunio ładniutki i bez rozstępów :-)

Do góry