reklama
Sliczne brzuszki i fajnie ze macie take sesje, moj F tez jakos nie pali sie do robienia zdjec i wiekszosc robie sobie sama.
dziewczyny wy zdajecie sobie sprawe ze do tych fotek dostep ma kazdy.... tak tylko pisze, bo mowicie ze byscie sie nie rozebraly przy obcych, a tutaj widzi je praktycznie kazdy.
dziewczyny wy zdajecie sobie sprawe ze do tych fotek dostep ma kazdy.... tak tylko pisze, bo mowicie ze byscie sie nie rozebraly przy obcych, a tutaj widzi je praktycznie kazdy.
mag349
Fanka BB :)
Sliczne brzuszki i fajnie ze macie take sesje, moj F tez jakos nie pali sie do robienia zdjec i wiekszosc robie sobie sama.
Mamy tego świadomość, mamy. Dlatego ja wstawiałam tylko takie foto, na którym w zasadzie wszystko mam delikatnie zakryte. A z tą nagością to chodziło mi o to, ze przed moim fotografem chodziłam całkiem nago - takie foty tez mam, ale to już dla nas i na pewno bym ich tutaj nie wstawiła.
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
- cooo!!!!!!! jakie 20 kg!! chyba waga zepsuta
dziewuchy...jstraszniee mi sie podobaja rozbierane fotki ciezarnych cudenka normalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ccaroline- a Twoj brzunio to nie na corke taka pileczka jak na chlopca ) slicznosci...
Wlasnie pokazalam te ladne fotki mojemu i jutro bedziemy tez pstrykac na pewno nie bedatakie ladne jak MAG ale moze cos tam wymyslimy M jest za i juz sie baterie do aparatu laduja ) i nawet koszule taka fajna rozpinana mam Jak bedzie cos fajnego to wam pokaze ajak nie to chociarz bedzie pamiatka dla nas ) wiadomo aktow tutaj nie wkleje
reklama