reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków :)

reklama
Wielkie dzieki Esti chociaz ty mnie pocieszylas a mi sie ryczec chce bo mam juz rozstep na rozstepie i juz nawet caly brzych zaatakowany , no i jeszcze moj mezus nazywa mnie " grubciem" z jednej strony lubie jak na mnie tak mowi a z drugiej czasem mnie to dobija i czasem jak ktos mi mowi ze sie bardzo zmienilam na twarzy to on mi sie przyglada i po chwili mowi " grobcio co zrobilas z maja zona , oddaj mi ja " wiem ze to zarty i sama sie wtedy z tego smieje i mu odpowiadam ze zjadlam mu zone. Kurcze no ale mam dola dobra juz nie bede tak zamulac:no:

Mili głupoto, jaki tam z Ciebie wieloryb. Dla mnie wygladasz jak standardowa mamusia w ciązy. Wiesz jakiego mam "wieloryba" w szkole rodzenia?? Kurcze ona rodzi w 4 marca a brzuch wiekszy ode mnie i jest wilka wszedzie :)

Mili- mi tez sie zdaza wpasc w doline jak patrze w lustro albo jak usilnie probuje sie wcisnac w jakiegos ciucha w rozm XL a mimo to jest za maly. Maz mi chcial ulzyc i stwierdzil ze jak jestem ubrana to nie wygladam AZ tak grubo. Dobija mnie - bo to oznacza ze jak jestem gola to nie moze na mnie patrzec hihihi

Mili ja cię w ogóle nie rozumiem.:no: Przecież jesteś w ciąży, jak masz wyglądać. Brzuszek duży tzn, ze dzidzi dobrze , i ma dużo miejsca.:tak::tak::tak:

PUMI TO TEZ JUŻ NIE PRZESADZAJ WSZYSTKIE WYGLąDAMY TAK SAMO:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry