reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków :)

moj 24 tydzien ciazy :)
a pempulek taki kikut sie zrobil na wierzchu ze szok :)

obraz406kp9.jpg

reklama
Ewa ladny masz brzusio i taki duzy jak moj a rozstepami sie nie martw przeciez musi byc jakas pamiatka:-D aOLAty tez masz juz ladny pokazny brzuszek. Kamalodz i Sloneczko wy tez ladne macie brzuszli a taki pepek slyszalam ze to na chlopaczka ale czy prawda to nie wiem;-)

Ewa ladny masz brzusio i taki duzy jak moj a rozstepami sie nie martw przeciez musi byc jakas pamiatka:-D aOLAty tez masz juz ladny pokazny brzuszek. Kamalodz i Sloneczko wy tez ladne macie brzuszli a taki pepek slyszalam ze to na chlopaczka ale czy prawda to nie wiem;-)

Cześć dziewczyny z tym pępkiem niema rwegóły bo mi teżwyszedł przy drugiej ciąży a mam dwie śliczne dziewczynki :tak::-) Pozdrawiam

Ps. Mili jak chcesz to wstawie twoje zdjatko brzuchola ba mam kilka na kompie z ostatniego naszego spotkanka:tak::-)

Ewa ladny masz brzusio i taki duzy jak moj a rozstepami sie nie martw przeciez musi byc jakas pamiatka:-D

A no pamiątka, pamiątka... Ale przez nią mam kompleksy...
Mili Twój brzusio też super :) Dzidziuś dwa tygodnie starszy od mojego, więc większy domek mu się należy. A już niedługo nasze słoneczka będziemy tulić na rączkach a na forum i "ścigać się" która ma brzuszek...co raz mniejszy...i która ile schudła...heheh...

reklama
Do góry