reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
To mi sie podoba!!! Przybywa brzuszkow!!! I w zdjeciach i w rozmiarach!!! Tasha, tez ci sie ladnie brzusio zaokragla!!!
A co do mnie to dziekuje wszystkim za mile slowa o mojej nowej fryzurce!!!

To nasz 19 tydzień i 5 dzień. W ostatnim czasie brzuszek jakoś szybko skoczył do przodu... a tak się martwiłam, bo jeszcze 2-3 tygodnie temu nie było prawie nic widac  :laugh:

Swietny brzusio Saana!!! Bardzo ladny i okraglutki!!! Fajnie ze coraz wiecej lipcoweczek ma sie czym pochwalic!!!

tak to juz chyba jest ;) u mnie tez czekalam i czekalam az tu nagle patrze i mam brzuch :laugh: :laugh:

Fajne macie brzuszki :)
Ja nie mogę się doprosić mojego mężusia, żeby porobił zdjęcia. A samej to trochę trudno ;D

Jak masz cyfrowke Iza, to sprobuj sama, tak jak ja!!! Wiem ze wiekszosc z tych aparatow ma samowyzwalacz! Ustawiasz wczesniej wszystko w aparacie a pozniej ty pozujesz i na koniec wybierasz te ktore najlepiej wyszly!!! To takie proste!! Poszperaj w swojej kamerce, moze ma taka opcje!!!
A jak nie to czekamy na twojego mena i niech porobi pare fotek swojej zonce!!!
Przeciez musisz sie nam pochwalic swoim brzusiem!!

Nie bawię się aparatem, bo jak popsuję to będę mieć przechlapane... Namówię w weekend (przynajmniej nie będzie mieć wymówki, że nie ma czasu ;D)

reklama
Do góry