reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Chyba pierwszy raz w zyciu tak sie ciesze ze rosnie mi brzuch!!! Nie dziwie sie Olu, ze ci blogo jak patrzysz na swoj brzusio, mi tez to sprawia przyjemnosc! Lubie tez obserwowac zmany u was, bo to bardziej widoczne. U siebie samej to troche ciezko to zauwazyc!!!

A ja dzisiaj szlam na zakupy z mama i czulam sie juz jak prawdziwa ciezarowka bo ledwo juz sie dopinam w kurtke i jak ide to czuje ,ze przede mna idzie brzuszek :laugh: ;)

A ja poszlam dzis po chlebek i byla taka kolejka przy kasie, ze wypielam mocno brzusio i poskutkowalo. Mialam odpieta kurtke bo tu jest 15stopni plus, i pewna pani przeposcila mnie przed siebie!!!
Ach jakie to mile uczucie, jak te wszystkie zlosliwe babcie musialy dalej stac, kiedy ja mloda, ciezarna bylam duzo przed nimi!!! Alez ja jestem czasem zlosliwa!!! ;D ;D ;D ;D

Fajnie ja w kinie tej metody probowalam ale niestety tylko patrzyli na brzuch i nic wiecej :mad: ::) ;)

A co będzie w 8,9 miesiącu???Chyba sie nad nami zlitują ;)?Bo wątpię żebym wystała wtedy w jakiejkolwiek kolejce,a juz na pewno będę domagać sie pierszeństwa przy kasach uprzywilejowanych w supermarketach!

Ja mam plan zeby w tlusty czwartek brzuch powypinac w kolejce,bo jest taka super paczkarnia , w ktorej niestety kolejka ooogromniasta w ten dzien.Zobaczymy czy cos mi sie uda ;) :laugh:

Ania,ja mam lepszy pomysł ;DZeby brzucholek był jeszcze większy to idź tam po obiadku i wypinaj go z calej siły,a napewno się uda ;)!

reklama
Ale macie super brzuszki. Nie mam od kogo pożyczyć aparatu, bo też bym chciala takie fotki.
A jakbym taki sprzęt miała dzis ze soba w kosciele i mogla zrobic fotek miny księdza, ktory jak zobaczył moj brzuszek i tak na mnie spojrzal... tego sie nawet nie da opisac.. oczka mu sie zaswiecily.. (a kawał przystojniaka z niego)pomyslalam"az tak ponętna jestem z tym brzuszkiem??" :)) Szkoda, ze tego nie widzialyscie :))

Do góry