reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Ewan sliczna kuleczka ci sie zrobila!!! A wymiaroiw to tylko pozazdroscic!!!

reklama
Izuniu mam wrazenie jakby ci zmalal twoj brzusio! Fajny okraglutki brzucholek!!!!

Mnie tez cos napadlo i wyszlam na podworko by porobioc sobie fotki!!! Jest taka piekna pogoda a jak maz jest to nie moge sie go doprosic, wiec sama sobie pozowalam dlatego tez moze to troche glupio wygladac! Z tego co mam glowe do gory to samej mi sie chce smiac!!!

No Kreciku, na tych fotkach widac, że jesteś w ciązy!!
Kobietki szystkie super wygladacie:)

Krecinku , bardzo fajny arbuzik ! a na zdjeciach wygladasz jak profesjonalistka. I to z glowa do gory wyglada bardzo dostojnie . Nie ma sie z czego smiac :*

reklama
Dziekuje dziewczyny za cieple slowka! A co do zdjec to napewno macie tez takie z ktorych sie smiejecie! Ja z tego jednego sie smieje bo w sumie nie cierpie pozowanych zdjec a tu sama sobie takie zrobilam!!! Lenin tez mial takie pomniki pozowane i ja tu wlasnie mialam takie skojarzenie!!! Jeszcze mnie kwiatkami obsadzic dookola i juz bedzie jak w Rosji!!!

Do góry