reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

No fajna kuleczka Olu, bardzo ladnie wygladasz jako ciezarna (glupie slowo), ale taka jest prawda!! Ja tez juz bym chciala taka pilke do przodu wysunieta nosic, a poki co mam podluznego arbuza i chyba tak zostanie!!!

reklama
Ok skoro Ola wstawila sliczne spacerkowe zdjecia to ja sie pochwale wczorajszym z wycieczki do Frankfurtu!!!
Maz i kolega podziwiali mnie za wytrzymalosc bo zrobilismy dosyc sporo kilometrow i nie zajeczalam!!!

Kreciku, przywołuję Cię do porządku, gdzieś tam piszes, ze kolosalna jesteś a ja tu widzę zgrabniuką, sexi kobietkę :) proszę mi tu nie ściemniać na innych wątkach ;) :laugh: A brzuńcio bardzo ładniutki :) Podobno rozróżniane są trzy typy sylwetek kobiet ciężarnych, ale wiadomo każdy brzuszek jest inny.
I nic się nie martw Kreciku i Twój brzuchalek wystrzeli niedługo do przodu i nie zmieścisz się już w dawne ciuszki >:D zobaczysz :p

Kreciku - masz ciazowe jeansy czy dopinasz sie w normalne ? Bo ja juz nawet z tych ciazowych wyroslam :-[ .
Moze nie tyle " wyroslam " co " wytylam "......

Mieszkam w USA czyli kraju mega grubasow i dzisiaj wlasnie przyszlo mi do glowy, ze te wszystkie mocno otyle babki napewno zaczely tyc w ciazy ,a pozniej poprostu tego nie zrzucily ,bo zbyt trudno jest schudnac po ciazy.

I pomyslalam,ze ze mna bedzie tak samo .

KajuMaju alke ty sobie glupoty do glowki nabijasz!!! Te amerykanskie kobiety sa grube bo tyle jedza i nie wszystkie sa po ciazy!!! Tam z tego co wiem jest duzo dzieci juz takich grubych wiec czym ty sie martwisz??? W niemczech tez jest duzo tlusciochow ale tez sa normalni ludzie, wiec mysle ze to w duzym stopniu zalezy od pochlanianego pokarmu!!!
A co do spodni to sa ciazowki, ktore dostalam od siostry i sa na mnie jeszcze za luzne na brzuszku!
W normalne bym juz nie weszla przez moje uda ktore mi tak pieknie przytyly!!! ;D

reklama
Krecik pisze:
jako ciezarna (glupie slowo),

Zgadzam sie z Toba Kreciku - ja do dzis pamietam sytuacje sprzed lat, kiedy moja mama była w ciązy z moja siostrą, a ja mialąm wtedy niecałe 5 lat. To były czasy kolejek w sklepach. I byłam z mama na zakupach, mama miala juz w rekach jakies torby z zakupami i weszłysmy jeszcze do miesnego - i ktos powiedział - "przepuscie, tutaj jest pani cięzarna z dzieckiem" i mama podeszla do lady i zrobila zakupy. A ja obraziłam sie na ta osobę, która to powiedziała, bo myslalam, że nazwali mamę "ciezarną" bo dzwigała te ciezkie torby z zakupami. :)

Do góry