reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Ja ostatnio jak prasowałam to mój mąż mówi do mnie uważaj żebyś brzucha sobie nie uprasowała :laugh:
Taki cholercia dowcipny :p

reklama
Moj maz mowi do mnie poprostu "brzuszek" ale nie jakos zlosliwie bo sam ma prawie taki brzucholek jak ja! A poza tym to chodzi i w kolko powtarza ze fajnie z tym brzuszkiem wygladam!!!
Ale to fakt ze jeszcze do niedawna zastanawialysmy sie kiedy to bedzie widac ze jestesmy w ciazy i ze ludzie tez to beda widziec i przepuszczac nas w kolejkach!!!

masz rację Olu ,dziś się przekonałam o tym bo staliśmy w kolejce po mięso ,ludzie tylko się przyglądną i obracają się w drugą stronę.A też myślałam że mi się polepszy :laugh: :laugh: :laugh:hihihi

Załączniki

• fly201bs___.png
    fly201bs___.png
    11,3 KB · Wyświetleń: 90
No z kolejkami ciezko :p ja tylko raz na beszczelnego skorzystalam w hipermarkecie przed swietami w specjalnej kasie pierszenstwa,bo naprawde nie ustalabym w tej dlugiej kolejce do kasy ::)
Co do brzucholka to moj tez juz wielki i mam krzywa kreske ;) ;D
Zaraz postaram sie cos wkleic

w mojej nowej lazience, kafelki sa blado-rozowe , czego natym zdjeciu nie widac

i jeszcze jedno mam nadzieje ,ze sie nie zgorszycie golym grubaskiem :laugh: ;)

Przy okazji chwale sie nowa fryzura bo wczesniej nie mialam okazji ;D

Oj Aneczko, sliczne zdjecia, sliczna mama i sliczny brzusio. Promieniejesz :D No i profesjonalny fotograf oczywiscie..
To ja tez pochwale sie swoim aktualnionym brzusiem sprzed kilku minut..

Jagusia fajna kulka z wywinietym pepuszkiem!
Aneczko moim zdaniem slicznie ci w nowej fryzurce! Ja jestem maniaczka krotkich wloskow i mysle ze i u ciebie byl to dobry wybor! A co do brzusia to wcale nie jestes grubasek tylko posiadaczka fajnego bebenka!!!

reklama
Dzieki ;D ja tak na siebie mowie bo cala rodzinka mowi do mnie per gruba lub brzuchata ale pieszczotliwie i nie przeszkadza mi to ;) :laugh: to jedyny etap w zyciu kiedy moga tak do mnie mowic :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry