reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

zdążyłam  ;D  ;D dziękuje Kreciku  :) taka kreseczka jest strasznie fajna im bardziej krzywa tym bardziej orginalna  ;) przynajmniej  mozna zakłady robić w ktorą stronę skręci np. za miesiąc  :D  :D a moze się wyprostuje  :D sporo podskoczyła Ci Twoja kuleczka Kreciku śliczności i taka zgrabniutka jesteś :)  :) no to moge się zbierać...miluśkiego wekendu brzuszki kochane  ;D dbajcie o siebie!!!!buziaczki  :)

reklama
Dziekuje Corsini! Zycze milego weekendu i pieknej pogody!! Porob fotki jak cie nie bedzie i w przyszlym tygodniu czekamy na nie!!!

No to moje dziecię chyba malarzem nie zostanie,bo nic nie namalował :laugh: Krecik,no Jagusia ma rację,na tym podwójnym zdjęciu to widać! Albo to twoje żeberka i wypukłość brzuszka chyba...w kazdym razie wygląda jak siedzący Allanek! Kaja - nie gadaj że opalona nie jesteś,tylko ja jakby mnie kto mąką posypał ;)

Hahahah nawet na to nie zwrocilam uwagi! Mozliwe ze to tak wyglada ale to chyba tylko moj pofalowany brzucholek! Allanek siedzi chyba bardziej po tej drugiej stronie brzuszka i dzisiaj mialam smieszne odczucie ze dotykalam jego udko albo raczke bo to cos dlugiego i twardego bylo!!!

Fajne macie kreseczki ,niestety mnie przy tym bobasku nie wyskoczyła buuuuuu.... :( :( :(W ogóle fajne macie brzusie ,niestety ja nie mogę zrobić zdjęcia ponieważ mój aparat zakończył żywot icały czas mówie że trzeba kupić nowy ale jak na razie na mówieniu się kończy

Załączniki

• babys2048.gif
    babys2048.gif
    4 KB · Wyświetleń: 102
Wszystkie brzucholki śliczne i każdy inny a kreseczki są niezłe ja mam prostą ale trzeba się bardzo dobrze przyjżeć żeby ją zobaczyć przy pierwszej ciąży była bardziej widoczna :)

Kreciku-ale fajna krzywa kreseczka!

KajuMaju-ale Ci wyskoczył brzucholek od ostatniej sesji, ale i tak szczuplutko wyglądasz!

Parę godzin mnie nie było i tyle nowych zdjęć. Pięęęęękności! Gdzie te Wasze kg się pochowały chyba tylko w brzuszku:) Wyglądacie ślicznie. Ehhh pamietacie jak nie mogłyśmy się doczekać aż coś bedzie widać?!! Doczekałyśmy się, teraz nie da się ukryć naszego stanu:)

Oj Kasiek , dokladnie !

Pamietam jak robilam pierwsze zdjecia brzuszka to sie tak wyginalam do przodu , hahhaaa.
A wczoraj stanelam przed lustrem w luzniejszej bluzce i probowalam wciagnac brzuch i sie jakos ustawic ( no w razie gdyby zaistniala taka potrzeba ,zeby ukryc ciaze ) zeby pilki nie bylo widac i kurcze wyobrazcie sobie ,ze sie nie udalo.

reklama
Heh, Kaju nie trudno mi sobie to wyobrazic ;D
Wiecie co, ja mam taki brzuch, że już nie raz otwierając szafę czy lodówkę zahaczyłam drzwiami :laugh: ;D nie jestem przyzwyczajona do takich gabarytów... zresztą nie ja jedna :laugh:

Do góry