reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Hahaha! Ale to nie ja narzekalam na zaniki pamieci tylko Ola! ;D
A te uda to nie taka latwa sprawa by zgubic to co na nich sie nazbieralo! Ja gralam 10lat w siatkowke i zawsze mialam przez to nabite uda! Niestety z brzucha mi jakos latwiej sie tluszczu pozbyc niz z tamtad! W ogole jakas dziwna chyba jestem!!! ;) Nigdy nie zaloze przez te uda zbyt krotkich spodenek!!! Okropnie wygladam!!!

reklama
A czym ty się martwisz,jak juz urodzisz to po jakimś czasie wszystko wróci do normy! Tyle sie nalatasz przy Allanku,że to bedzie lepsze niz mecz siatkowki! ;D

Halo dziewczynki

a to moj wypiety brzusio dwa tygodnie temu,l w niedziele, po wstaniu z lozka (patrzcie na brzusio nie na mnie) ;D

[ img ]http://pg.photos.yahoo.com/ph/joanna02777/album?.dir=/b3db&.src=ph&.tok=phmYoqEBerJuYrrO[ /img ]

Porobie nowsze jak dorwe sie do aparatu (maz zabral w podroz sluzbowa:))

nie wiem jak Wy, ale ja kiedy daję "odpowiedz" to potem w opcjach dodatkowych jest "dołącz" i wskazuję zdjęcie-wcześniej pomniejszone odpowiednio, i ono sie dodaje.
gdzies czytałam, że się jakoś wkleja przez inne strony ale nie wiem jak

Jagusiu Strona przy pomocy, której można wklejać zdjęcia to  http://www.imageshack.us/index.php
Tam klikasz przeglądaj i wybierasz zdjęcie, które chcesz wstawić na forum , potem zaznaczasz opcję „resize image” i tam wybierasz wielkość zdjęcia. Jak już wybierzesz kliknij na „host it” a pojawią się na górze strony różne linki- skopiuj 2-gi (ten zaczynający się od [Url ) i wstaw go w swoją odpowiedź a na pewno się uda  i będzie to wyglądało mniej więcej tak : ( ale o wiele prościej jest tak jak napisała Ci Ewan)

reklama
Do góry