reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Jakie ładne brzucholki :) ja postaram się dzisiaj coś porobić i od razu wkleje :)

u43244.png

Myslisz Ewan??? Nie zwrocilam na to uwagi , ale faktem jest ze nie jest taki odstajacy jak inne brzuszki tylko jakis podluzny!! Moze to co jem nie ma sie gdzie miescic i wedruje pod cyce!!?? ;) ;D ;D

Teraz dopiero zaczyna byc widac jak rozne sa te nasze brzucholki co? :) jeden bardziej okragly ,jeden wyzej, drugi nizej.I jakos nie widze zwiazku z plcia dziecka , ktore nosimy w brzuszku ::) Ach te glupie przesady ;)

No nie??? Podobno nasze babki po tym rozpoznawaly plec dziecka, ale ja mysle ze tak po 5 mogly cokolwiek powiedziec! Mama mojego taty wydala 9 dzieciakow na swiat i z tego tylko 2 corki!!! Jezeli z kazdym wygladala tak samo to zwalalo sie ze to od brzucha zalezy czy bedzie chlopiec czy dziewczynka!!

nie grubas, nie grubas
tylko podłużny a nie piłeczka. Wiecie, na szkole rodzenia jest dziewczyno, która rodzi za m-c ale takiego brzucha do przodu jak dziób to nie widziałam!!!!!!!!!!!!!!!!! ma strasznie wielki!!!!!!!!! może i mnie to czeka.... hmmmm

Cos mi sie wydaje ze takiego to sie nie doczekasz!!! Jakos nie masz chyba na to zadatkow a jeszcze jak sie w swoja mame wdalas to wiesz jak to sie skonczy! Wczesniej pisalas ze twoja mama to prawie nic nie przytyla!!!

reklama
Kreciku-co za pamięć! a mówiłaś, że w ciąży się pogorszyła! Kłamczuszka! faktycznie chyba nie mam takich zadatków. Ale wydaje mi się że Ty szybko zrzucisz te dodatkowe kilogramiki na udach, bo tutaj Ci najbardziej poszło to i najszybciej zejdzie. Tobie Allanek wypchnął flaczki pod piersi dlatego się tak wydłużyło hi hi

Do góry