reklama
No nie??? Podobno nasze babki po tym rozpoznawaly plec dziecka, ale ja mysle ze tak po 5 mogly cokolwiek powiedziec! Mama mojego taty wydala 9 dzieciakow na swiat i z tego tylko 2 corki!!! Jezeli z kazdym wygladala tak samo to zwalalo sie ze to od brzucha zalezy czy bedzie chlopiec czy dziewczynka!!
nie grubas, nie grubas
tylko podłużny a nie piłeczka. Wiecie, na szkole rodzenia jest dziewczyno, która rodzi za m-c ale takiego brzucha do przodu jak dziób to nie widziałam!!!!!!!!!!!!!!!!! ma strasznie wielki!!!!!!!!! może i mnie to czeka.... hmmmm
tylko podłużny a nie piłeczka. Wiecie, na szkole rodzenia jest dziewczyno, która rodzi za m-c ale takiego brzucha do przodu jak dziób to nie widziałam!!!!!!!!!!!!!!!!! ma strasznie wielki!!!!!!!!! może i mnie to czeka.... hmmmm
Cos mi sie wydaje ze takiego to sie nie doczekasz!!! Jakos nie masz chyba na to zadatkow a jeszcze jak sie w swoja mame wdalas to wiesz jak to sie skonczy! Wczesniej pisalas ze twoja mama to prawie nic nie przytyla!!!
reklama
Kreciku-co za pamięć! a mówiłaś, że w ciąży się pogorszyła! Kłamczuszka! faktycznie chyba nie mam takich zadatków. Ale wydaje mi się że Ty szybko zrzucisz te dodatkowe kilogramiki na udach, bo tutaj Ci najbardziej poszło to i najszybciej zejdzie. Tobie Allanek wypchnął flaczki pod piersi dlatego się tak wydłużyło hi hi
Podziel się: