reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Dziękuję, Marthusiu!!!
nie wkleiło się wprawdzie samo zdjęcie, ale widocznie to już mnie przerasta ::)
w każdym razie jeszcze raz gorąco dziękuję za pomoc:)

a moze zly kod wkleilas. ja pamietam, ze przy wklejaniu zdjec zawsze uzywalam drugiego kodu( tylko pamietaj, ze w calosci) i zdjecia sie pikazywaly.
no, ale tak tez jest ok, bo brzuszek mozna zobaczyc:)

dziekuje za troske dziewczynki:*

fizycznie czuje sie juz calkiem ok, czasami cos mnie jeszcze " ciagnie: na brzuszku, ale da sie z tym zyc:)
a psychicznie..staram sie caly czas nie myslec o tym co sie stalo, nie rozpamietywac, bo wiem, ze to niczego nie smieni..chodzimy z Wojtkeim codziennie na grob Oliwki i powiem Wam, ze bardzo mi to pomaga, jestem duzo spokojniejsza.

Olu Wojtek dziekuje za pozdrowienia i pozdrawia Was rowniez:)

Martusiu!
Cieszę się, ze tu jestes.
Dobrze, ze jestescie razem, ze sie wspieracie...
wiesz, że smutek dzielony na dwoje jest polowe mniejszy, a dzielona radosc - dwa razy wieksza!
Buziaczki wielkie

po raz kolejny mi to ktos pisze:)
a ja sobie zrobilam z tego karteczke, oprawilam w antyrame i powiesilam nad lozkiem:)

Hej wysylam foti od mojego brzusia! maz mi dzis strzelil zdjecie po smarowaniu olejkiem!!! Sa podobne do siebie ale na jednym sie chociaz usmiecham , a nie jak zawsze takie powazne te moje zdjecia!!!

reklama
Sliczne brzunio takie naoliwkowane zawsze wydaje sie okraglejsze ;) No i faktycznie musisz sie wiecej usmiechac na zdjeciach bo ladnie wygladasz ;D

Do góry