reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Elpis Nareszcie ;D sliczne brzunio.Mam nadzieje ,ze to nie beda jedyne twoje zdjecia tylko ,ze wlasnie sie odwazylas i teraz juz bedziesz wklejac na bierzaco ;)

przyjdzie kochanie z pracy to go zapytam i mu nie odpuszczę musi coś z tym zrobić
ja tez chcę podziwiać wasze brzuszki :laugh: :laugh:

Tasha, Aneczko - dzieki za pochawly mieszkanka mojego brzdąca :) Postaram sie prowadzic dokumentacje zdjeciowa na bieżąco:)

Aaaa.. Tasha - dzieki za te paznokcie :)) Ostatnie miesiace, kiedy moge takie miec :)

witam wszystkie lipcóweczki!!
podziwiam od jakiegoś czasu wszystkie Wasze brzusie- są prześliczne!!! czy Wasze brzuszki też rosną tak szybciutko?? mój jest większy z dnia na dzien - zdjęcie było robione tydzień temu - teraz jestem jeszcze większa:)
i muszę przyznać, że z pewną taką nieśmiałością przymierzam się do zamieszczenia swojego....
mam nadzieję, że się uda:)

ps.właśnie wczoraj dowiedzieliśmy się, że mamy malutką córeczkę!!!:)

no, i widzę, że jednak się nei udało...
coś jest nie tak, gdyz nie widać też mojego suwaczka - wyświetla się tylko adres....
a może to tylko ja tego nei widzę w swoim komputerze???
Dziewczynki kochane, pomóżcie...

Witaj Ileczko, co do suwaczka to moze nie ten kod skopiowalas??? Sprobuj inny bo tam sie chyba 3 wyswietlaja!!! Fajnie ze chcialas sie nam pochwalic swoim brzusiem i mimo ze nie ma duzej fotki to na wizytowce troche widac twoj skarb!!! Ciesze sie ze jestes z nami!!!

reklama
Ileczko,musisz skopiowa`c drugi kod z suwaczka,tylko cały!Witamy cię w naszym gronie!!!!!!!!!!Dziewczyny,mamy pierwszą dziewusię ;D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry