reklama
witam wszystkie lipcóweczki!!
podziwiam od jakiegoś czasu wszystkie Wasze brzusie- są prześliczne!!! czy Wasze brzuszki też rosną tak szybciutko?? mój jest większy z dnia na dzien - zdjęcie było robione tydzień temu - teraz jestem jeszcze większa
i muszę przyznać, że z pewną taką nieśmiałością przymierzam się do zamieszczenia swojego....
mam nadzieję, że się uda
ps.właśnie wczoraj dowiedzieliśmy się, że mamy malutką córeczkę!!!
podziwiam od jakiegoś czasu wszystkie Wasze brzusie- są prześliczne!!! czy Wasze brzuszki też rosną tak szybciutko?? mój jest większy z dnia na dzien - zdjęcie było robione tydzień temu - teraz jestem jeszcze większa
i muszę przyznać, że z pewną taką nieśmiałością przymierzam się do zamieszczenia swojego....
mam nadzieję, że się uda
ps.właśnie wczoraj dowiedzieliśmy się, że mamy malutką córeczkę!!!
Witaj Ileczko, co do suwaczka to moze nie ten kod skopiowalas??? Sprobuj inny bo tam sie chyba 3 wyswietlaja!!! Fajnie ze chcialas sie nam pochwalic swoim brzusiem i mimo ze nie ma duzej fotki to na wizytowce troche widac twoj skarb!!! Ciesze sie ze jestes z nami!!!
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Ileczko,musisz skopiowa`c drugi kod z suwaczka,tylko cały!Witamy cię w naszym gronie!!!!!!!!!!Dziewczyny,mamy pierwszą dziewusię ;D
Podziel się: