reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Ja rozstepow tez nie mialam i bardzo sie ciesze ale jak mam tak wygladac jak ty Ewan to powaznie kiedys skorzystam z zaproszenia do Augustowa!! juz pare razy rozmawialam z Kristianem i moze w przyszlym roku faktycznie sie zobaczymy!!! Wiolu a ty przy twoim olbrzymku to nie ma sie co dziwic ze jeszcze ci wszystko nie zeszlo ale jak sama mowisz zaczyna ci schodzic od gory wiec jeszcze pare dni i dojdzie do piet!!!

macie rację,damy jakoś radę z dojsciem do siebie! ewan,może ja też się skuszę na wypadzik na Mazurki :)
Wiolu,ja też mam suchą szyję...hmmm,od czego to może byc?
No a mi chyba poszerzyła sie miednica,bo w biodrach jak miałam kiedyś 95 tak teraz 103 cm... :p ::)

Olu to normalne bo ja tez nie wchodze przez to w moje stare spodnie!!! Ogolnie nie wygladam grubo ale prawda bywa okrutna i dupa mi urosla, nie ma co kryc!!!

no to już zaczynam się cieszyć, że chociaż zaczynacie myśleć o wypadzie w te strony!
ja dupska nie mierzyłam, miałam 96 cm, a teraz nie wiem.... może za jakiś czas sie zmierzę-pewnie jak będę mierzyć jakąś sukienkę na ślub to dopiero sie odważę zmierzyć kuperek

Ewan niezla laska z Ciebie ;D ja tez niedlugo wrzuce moze moje fotki bez brzucha.Chyba ,ze zaczne wygladac wczesniej jak kosciotrup, bo do wagi wyjsciowej zostalo mi pol kilo i brzuch sie wklesly zaczyna robic :laugh: Niby jem normalnie ale wszystkim sie stresuje i pewnie od tego tak mi waga leci.

reklama
Niestety nic na to nie poradze a jesc staram sie teraz duzo ::) Nerwy mnie zjadaja chyba a anemie mialam juz pod koniec ciazy i teraz tez musze lykac zelazo ;) :p

Do góry