reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

ja nadal podtrzymuję zaproszenie do Augustowa-tutaj wszystkie mamusie wyładnieją, schudną szybciutko i fajnie spędzimy czas!!! pewnie w tym roku nie da rady ale w następnym to się pogniewam, jak żadna nie przyjedzie
mamy tu w niedzielę konkurs pływania na byle czym-fajna sprawa

reklama
ewan jak 5 tygodni po porodzie mozna tak rewelacyjnie wyglądać to ja juz sie nie będę stresowac ze juz całe zycie będę wyglądać jak wieloryb.twoje zdjęcie przywróciło mi optymizm
figura poprostu rewelacja.pozdrawiam z sierpniówek.

tak babeczki, można wrócić do fogury bez dodatkowych stresów, karmić piersią i się nie przejmować, samo spadnie, a jak nie spadnie to i tak jesteśmy najbardziej kochanymi mamusiami dla swoich pociech, czy mamy 60 czy 80 kg, dla nich nie ma to znaczenia!

EWAN TY PIĘKNA LASKO !!! Cudownie wyglądasz .Ja jestem dopiero 5 dni po porodzie ale widzę różnicę ,zeszło ze mnie mnóstwo wody ale jeszcze zostało drugie tyle ,nogi mam strasznie spuchniete ,jedna woda ale stwierdzam że i tak jest dobrze

Ewan masz figurke do pozazdroszczenia!!!!!!!!mnie brzuszek tez zszadl...ale niestety...rozstepy..az pod piersi doszly..i sa bardzo widoczne i szerokie....jakby mi ktos przeoral caly brzuszek...:(....moze uda mi sie uzbierac pieniazki na zabieg usowania tego cholerstwa laserem...ale pewnie to potrwa....a teraz...nie lubie nawet na siebie patrzec....:(

Wiolu-jeszcze trochę... woda zejdzie i będzie ok

Iwonko-rozstępy to cholerstwo, ale poczekaj jeszcze z zabiegiem troszkę, może tak zbieleją, że nie będzie potrzebny... spróbuj postosowć wcześniej systematycznie maści i balsamy, zabieg to ostateczność, a jak bedziesz miała kolejne dziecko to się mogą powtórzyć i co wtedy, jeszcze raz będziesz robić zabieg? daj znać czy smarowanko przynosi rezultaty.

rozstępy prawie każdej z nas wyskoczyły ,mnie też przede samym końcem rozwiązania a teraz już zauważyłam że zjaśniały .Jedynie co jest niefafuśne to ten brzuch sflaczały ale to są właśnie uroki ciąży

Kochanie a mnie się wydaje że masz elastyczną skórę i dlatego nie wyskoczyły .U mnie skóra nie wytrzymała tego napięcia a jak się okazało termin na 25 lipca był prawidłowy a nie ten z 20 ,więc urodziłam w terminie .A co by było jakbym urodziła póżniej ?? Mały by pewnie ważył z 5 kilo ,i byłabym już cała poorana .Woda mi zeszła z szyji i strasznie mnie swedzi i schodzi naskórek ,choć smaruje kremem

reklama
wolu-jak na takiego chłopa to nie ma dziwne, że skóra się rozciągnęła, jesteś kochana rekordziską! a suchą skórę też miałam, to chyba u wszystkich podobnie, mi najbardziej wyschła na brzuchu po porodzie. A tobie na szyi? hmmm....

Do góry