reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Lomatko!!! Mimo ze taki szkieletorek z ciebie to musze powiedziec ze calkiem ladnie wygladalas!!! Fajna laseczka z ciebie!!! I dziekuje ze wstawilas fotki na moja prosbe!!! Och jak ja tez bym chciala byc taka szczuplutka bo przy 175 jakos nigdy tak malutko nie wazylam!!!

reklama
dziekuje Kreciku za komplementy :-* , ja najlepiej czuje sie jak waże 55-56 kg, zobaczymy ile mi zajmie wracanie do formy po porodzie, o ile ją osiągne ;)

kaaala sliczna kobieta z ciebie i zgrabniusia ja przy swoim 176 najmniej wazyłam 62 kg po niemiłosiernie drakonskiej diecie.

dziekuje Agutku :) Ty też jesteś śliczna, zresztą na tym naszym lipcowym forum to same ładne laseczki :)

kaale-naprawdę ładna mamusia, a przed ciążą to laska, że ho ho!!!
agutek-bardzo ładnie ważyć 62 przy takim wzroście!!

ewan , kaaala jestescie przemiłe naprawde, mi sie zawsze wydawało ze taki babochłop ze mnie ale teraz jak patrze na stare zdjecia to nie wiem co sie czepiałam.

witajcie, a o to moje fotki,dzisiaj robione :) jeszcze cieple.

Załączniki

• 3.jpg
    3.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 156
  • 4.jpg
    4.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 130
witajcie, a o to moje fotki,dzisiaj robione :) jeszcze cieple.

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 145
  • 2.jpg
    2.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 132
reklama
Do góry