reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
kaaala dopiero zauważyłam Twój brzuszek, ależ jesteś szczuplutka  :o aż nie do wiary ze już na wylocie jesteś  ;) chyba tylko brzuszek Ci urósł  :) pozazdrościć  ;D

Kaaala faktycznie malenstwo nosisz przed soba!!! Jak tak mozna malo przytyc, az nie pasuje to do naszych okazalych brzuszkow, co nie Corsini??? (Oczywiscie zartuje!!!) Fajnie popatrzec na wasze brzusie jak juz sie swojego nie ma!!!

dziękije Corsini i Kreciku za przemiłe słowa, wszyscy mi mówią że jestem chuda w tej ciąży, może nie uwiezycie ale przytylam 16 kg ( może nawet i więcej), tylko że przed ciążą o ważyłam 52 przy wzroscie 177 wiec byłam troche za chuda ;)

Boziu drogi , kaaalu ty to chyba modelka jestes z takimi wymiarami!!! Jak to 52kg i 177!!!??? To pochwal sie nam tez jakas swoja fotka sprzed ciazy bo taka chudzinke to chetnie zobacze!!!

prosze bardzo Kreciku, to fotki z mojich poprawin, bo mam je akrat na tym kompie, może wiecej cos przesle jak dostane sie na komp na którym pracuje teraz mój maż :)
modelką to nie jestem ale fakt ze bylam tu chudziasek ;)

Załączniki

• 100_1179.JPG
    100_1179.JPG
    82,3 KB · Wyświetleń: 164
reklama
Do góry