reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
dsc0524resize6uq.jpg
dsc0521resize7dh.jpg
dsc0518resize4cq.jpg
NIE JEST TO NIC SPECJALNEGO ALE WRESZCIE WKLEJAM PARE FOTEK MOJEGO BRZUSZKA SAME OCENCIE JAK ON JEST JESZCZE WYSOKO

Super macie brzuszki dziewczyny ;D ja juz na swoj powoli przestaje lubiec patrzec chociaz czuje ,ze tam jest moje sloneczko to drazni mnie juz to,ze ciagle jest tam a nie u mamusi na rekach

Dziekuje za tyle milych slow:)czuje sie taaaaaaaaka ciezka i okrąglutka....nie moge sie doczekac az maluszek juz wyjdzie...jeszczce 4 dni do terminu:):):) Basienko....tez masz sliczna kuleczke!~~~!!!!!! ;D

KULECZKA MASZ RACJE ALE TEZ WOLAŁABYM JUZ MIEC JA NA REKACH ;D ;D JA MAM DWA DNI ZOBACZYMY CO Z TEGO WYNIKNIE

DZIEKI WIOLUS WRESZCIE SIE ZMOBILIZOWAŁAM BO JESZCZE CHWILA URODZIŁABYM I NIE MIAŁABYM SIE CZYM POCHWALIC ;D ;D ;D ;D

reklama
Basienko slicznie wygladasz ,a tak narzekalas na swoj wyglad!!! Nie potrzebnie bo powaznie ladna mausia z ciebie!!! Dziekujemy za foteczki bo pamietaj ze to moga byc ostatnie chwile z brzusiem!!! Fajnie cie bylo zobaczyc!!!

Do góry